( Persoonlijk ) begeleider LVB+ gehandicaptenzorg volwassenen
Pluryn

Wat mag je doen?

De eigen kracht en mogelijkheden van iedere cliënt staan voorop bij de begeleiding. Hierbij zoeken jullie samen steeds de balans. De ene bewoner heeft vooral ondersteuning nodig bij dagelijkse bezigheden. De ander krijgt intensieve begeleiding bij gedragsproblemen. Samen met collega’s ben je continu op zoek naar haalbare doelen voor de cliënten. Het is jouw talent om onze cliënten vanuit hun persoonlijke wensen en kracht te helpen bij hun ontwikkeling en groei. De begeleiding en behandeling zijn gericht op het in stand houden en vergroten van vaardigheden op het gebied van zelfredzaamheid en sociale redzaamheid en participatie in de samenleving.

Wij vragen wel wat van jou als begeleider. Je kunt goed omgaan met zowel fysieke als verbale agressie. In moeilijke situaties weet je rustig te blijven en de situatie positief om te buigen. Met de cliënt werk je aan gestelde doelen, maar jullie gaan samen ook gewoon ergens een kopje koffie drinken op een terras. Kortom, een functie waarbij geen enkele dag hetzelfde is! Ga jij de uitdaging aan? We zijn nieuwsgierig naar jouw ervaring en jouw persoonlijk drive. Op basis hiervan kijken we wat voor jou de beste plek is binnen het Hietveld, zodat jouw talenten optimaal kunnen worden ingezet.

Wat breng je mee?

We zijn op zoek naar zorg professionals die kunnen aanpakken en doorzetten en stevig in hun schoenen staan. Ook als het moeilijk wordt. Mensen die kansen zien en trots zijn op de stapjes die gemaakt worden. 
Daarnaast vragen we:

 • Een afgeronde pedagogische opleiding (SPW, MMZ, Social Work of SPH) waar je de nodige theoretische kennis hebt opgedaan.
 • Werkervaring met licht verstandelijk beperkte cliënten met ernstige gedragsproblemen.
 • Ervaring binnen de psychiatrie of verslavingszorg is hierop een gewenste aanvulling. Door je ervaring ben je in staat ongewenst gedrag op een positieve manier om te buigen en cliënten structuur en herkenbaarheid te bieden.
 • Dat je oog en oor hebt voor detail: gezichten, geluiden en gedrag kunnen ‘lezen’ en daarbij de mens achter het gedrag zien.
 • Dat je ambitieus bent in het halen van doelen met de cliënten en dat je daarbij creatief en ondernemend bent.

Doelgroep en locatie

Het Hietveld in Beekbergen, Loenen en Apeldoorn ondersteunt (jong)volwassenen met een zeer intensieve begeleidingsvraag. Naast een licht verstandelijke beperking is er meestal sprake van bijkomende gedrags- en psychiatrische problematieken zoals autisme, een persoonlijkheidsstoornis of hechtingsstoornis.
Cliënten geven zelf zo veel mogelijk richting aan hun leven, waarbij door de begeleiding  zo weinig mogelijk maatregelen worden toegepast die hen fysiek en emotioneel beperken. De ondersteuning aan de cliënten vindt plaats vanuit een divers aanbod, van het wonen in een woongroep op het terrein in Beekbergen tot het meer zelfstandig wonen in de wijk.

In Beekbergen heeft Het Hietveld een terreinvoorziening voor mensen die intensieve begeleiding en behandeling nodig hebben. Daarnaast zijn er vestigingen in woonwijken in Loenen en Apeldoorn. Daar richt de ondersteuning zich vooral op het vergroten van zelfstandigheid.

Arbeidsvoorwaarden

 • Je werkt parttime: 24 tot 32 uur per week.
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg.
 • Als begeleider word je op basis van opleiding en ervaring ingeschaald in functiegroep 40 met een salaris tussen € 1.963,- en € 2.902,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Als persoonlijk begeleider word je op basis van opleiding en ervaring ingeschaald in functiegroep 45 met een salaris tussen € 2.085,- en € 3.189,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur).
 • Op je (elektrische) fiets naar je werk? Fit blijven door te sporten? Wij bieden je diverse fiscale voordelen.

Bijzonderheden

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor meer informatie over werken bij het Hietveld kun je contact opnemen met Reinalda van Rossum, clusterleider via rzande@pluryn.nl
 • Andere vragen?  Mail, bel of stuur een Whatsapp naar Christa van Rooijen, recruiter, via 06-22464308 of cvanrooijen@intermetzo.nl

Direct solliciteren kan natuurlijk ook!
Wij ontvangen jouw sollicitatie graag via de website van Pluryn. Via de volgende link kom je direct op de juiste site: https://bit.ly/3c6nY7i 

Tip! Sla ze dan eerst op als PDF voordat je ze upload.

Reageren op deze vacature kan tot 1 oktober 2020. Als jij past op de vacature nodigen we je direct uit voor een kennismaking.

Type Vacature
Intern nummer https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/persoonlijk--begeleider-lvb-gehandicaptenzorg-volwassenen-a0w1t000001tnn4aac
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld
Postcode 7361TE
Stad Beekbergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Informatie verkrijgen bij Christa van Rooijen, Recruiter 0622464308
Functie(s) Pedagogisch medewerker
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 15-09-2020
Reageer voor 01-10-2020
Ingangsdatum 15-09-2020
Nummer 54774
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn