( Persoonlijk ) Begeleider LVB volwassenen Sainte Marie in Apeldoorn
Pluryn

Waar doe jij het voor

In beginsel wordt voor locatie Sainte Marie uitgegaan van de belangrijkste stelregel: iedereen die op deze locatie werkt, heeft affiniteit met de ouder wordende (L)VB-doelgroep en bijbehorende zorgvragen. Daarnaast wordt er per afdeling een onderscheid gemaakt tussen medewerkers met meer expertise op gedrag dan wel verzorging. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en getraind en ervaren eigenaarschap en ruimte om cliënt- en eigen dromen te realiseren.

In de zorg die wij bieden richten we ons op het in stand houden van sociale en praktische vaardigheden en op enkele afdelingen ondersteunen wij waar nodig met de ADL-zorg. We zijn erop gericht om altijd te denken in mogelijkheden en deze ook te creëren samen met onze cliënten. 

Het unieke aan onze locatie is dat er cliënten wonen welke een dagje ouder worden en hierdoor een andere zorgvraag hebben dan op een instellingsterrein.  

Wat mag je doen

Je biedt de cliënten structuur en kunt gemakkelijk schakelen tussen de verschillende hulp- en begeleidingsvragen. Jij kent de cliënten, weet wat ze leuk vinden én wat ze nodig hebben. Ondanks de verschillen in interesses en niveaus, zorg jij met jouw kennis dat je aansluiting vindt bij elk individu. De cliënten hebben jou nodig om hun dag vorm te geven en de wereld om hen heen begrijpelijk te maken. Jij helpt hen stap voor stap de dag door. De doelgroep houdt jou scherp, omdat je steeds op zoek moet gaan naar hoe jij aansluiting vindt. Samen een band opbouwen en werken aan een evenwichtige relatie is voor deze doelgroep extra belangrijk. Je werkt vrijwel altijd samen met collega’s en staat niet alleen op een groep. Nergens leer je zoveel over jezelf als in de spiegel die cliënten je voorhouden. 

Dit heb jij

  • Jij begrijpt dat goede zorg leveren niet ingewikkeld hoeft te zijn; 
  • Tijdens een dienst is er ruimte voor ontspanning en zet jij met gemak een huiselijke sfeer neer;
  • Jij bent assertief en komt op voor de belangen en wensen van de cliënt;
  •  Jij bent in staat om samen te werken;
  • Je hebt een afgeronde zorg gerelateerde mbo of hbo opleiding (zoals SPH, SPW of Social Work etc.) of je bent gemotiveerd om een passende opleiding te gaan volgen.

Inschaling

Locatie Sainte Marie

Sainte Marie is een locatie in Apeldoorn waar 51 ouder wordende (L)VB-cliënten wonen in de leeftijd vanaf 35 jaar tot 75 jaar. Een mooie combinatie van mannen en vrouwen. Binnen de locatie zijn vier verschillende teams met enthousiaste, ervaren en betrokken mensen, die nauw met elkaar samenwerken met maar één gezamenlijk doel: goede zorg leveren voor al onze bewoners.

Dit biedt Pluryn

  • Je werkt 24 tot 32 uur per week;
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 40 en/of functiegroep 45 met een salaris tussen € 2.236,- en € 3.452,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
  • Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met kans op een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  •  Eindejaarsuitkering van 8,33%. 

Meer weten? 

Neem gerust contact met ons op!

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature en/of locatie kun je contact opnemen met Sanne Berenschot, Begeleider A via 06-34467346 of Paulien Lieferink, Begeleider A via 06-34030381.

Andere vragen? Mail, bel of stuur een Whatsapp naar Sanne Burgers-de Lange, recruiter, via 06-23734865 of [email protected]

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! 

Heb je interesse?

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/persoonlijk--begeleider-lvb-volwassenen-sainte-marie-in-apeldoorn

Zodra wij de juiste collega hebben gevonden sluiten wij de vacature.

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Het Hietveld - Apeldoorn
Postcode 7333 NC
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Begeleider niveau 4
Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 31-08-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 31-08-2022
Nummer 113632
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

In Apeldoorn ligt het wooncomplex Nobelstraat. Hier bieden we een breed, specialistisch zorgaanbod voor zo’n 55 volwassenen/ouder wordende cliënten. De cliënten wonen in woongroepen en krijgen op de locatie ook dagbesteding en vrijetijdsactiviteiten aangeboden. Alles is erop gericht om cliënten, zo veel mogelijk, op een volwaardige manier mee te laten doen in de samenleving. 

Meer over Pluryn