Functioneel Beheerder
Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

Functieomschrijving

In verband met het vertrek van de huidige medewerker zijn wij op zoek naar een:

Functioneel Beheerder
20-24 uur per week
Vestiging Almelo en Enschede

Functie
Als functioneel beheerder beheer en onderhoud je het softwarepakket VLOT, waarmee RRT haar gehele primaire en secundaire proces ondersteunt. Op hoofdlijnen bestaan je werkzaamheden dan ook uit drie onderdelen: het zijn van een intern kenniscentrum t.a.v. VLOT, het zijn van een intern kenniscentrum t.a.v. de gehanteerde bedrijfsprocessen en werkwijzen en het initiëren van verbeteringen in de primaire en secundaire processen. Kwaliteitsverbetering van zowel de applicatie als de organisatie is een standaardaandachtspunt, nieuwe ontwikkelingen vertaal je snel naar de toepasbaarheid in de bedrijfsomgeving en bovendien adviseer je de organisatie op dit terrein. Het functioneel beheer over de applicatie vraagt veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je bent specialist en generalist tegelijk en je handelt vragen op eigen initiatief af. Je bent inventief en gespitst op verbeteringen en vernieuwingen.

Wij vragen

Je hebt een gerelateerde, afgeronde HBO-opleiding en belangstelling voor en kennis van bedrijfsprocessen alsmede affiniteit met ICT. Lastige organisatorische vraagstukken dagen je uit, je toont je daarin een scherpe analist; nauwkeurigheid en initiatief zijn typisch jouw eigenschappen.
Samenwerken scoort hoog in je taakopvatting, daarbij straal je integriteit en ook geduld uit. Omgaan met mensen ligt je goed en vind je prettig. Je vertaalt op centraal niveau individuele wensen naar algemene verbeteringen. Verder ben je opbouwend kritisch naar zowel anderen als jezelf en in het bezit van een gezonde dosis humor en ambitie.
Kennis van LEAN is een pré.

Wij bieden

In eerste instantie een aanstelling voor bepaalde tijd, met de mogelijkheid tot een vast dienstverband. Inschaling in de CAO ziekenhuizen (FWG 50), afhankelijk van je leeftijd en ervaring. RRT biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Bijzonderheden

Solliciteren op deze functie kan uitsluitend via ZorgSelect (www.zorgselect.nl).

Type Vacature
Organisatie Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)
Locatie Roessingh Revalidatie Techniek
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Karin van der Waarde (P&O; 088-9990745)
Functie(s) Manager ICT
Overig
Publicatiedatum 14-10-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 08-11-2021
Nummer 10885
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)

“RRT behoort tot de toonaangevende specialisten in Nederland, op de markt voor lichaamsgebonden orthopedische hulpmiddelen. Met toewijding en vakmanschap bedienen onze circa 80 medewerkers de klant met orthopedische artikelen (orthesen en prothesen), orthopedische schoenen, therapeutisch elastische kousen en mammacareproducten.

RRT heeft aanmeetlocaties in Almelo, Doetinchem en Enschede. Daarnaast zijn er vele servicepunten in onder andere zieken- en verpleeghuizen in Overijssel en Gelderland en in diverse aan deze provincies grenzende gebieden. RRT vindt haar onderscheidend vermogen in het bedienen van de klant met optimaal op de individuele situatie afgestemde hulpmiddelen. Deze hulpmiddelen stellen onze klanten optimaal in staat om in lichamelijk, psychisch en sociaal opzicht zo zelfstandig mogelijk te functioneren in de samenleving. Langs die weg dragen wij bij aan een zo hoog mogelijke levenskwaliteit voor de klant.”

Meer over Roessingh Revalidatie Techniek (RRT)