Basis Psycholoog
Zorgspectrum Het Zand

Functieomschrijving

Over het team
Als Basis Psycholoog ben je onderdeel van het Kennis- en Behandelcentrum. Het Psychosociale team bestaat uit (GZ)-Psychologen, Muziektherapeuten, Maatschappelijk werkers en Geestelijk Verzorgers. Binnen de afdeling wordt multidisciplinair samengewerkt en werk je onder andere intensief samen met de Specialist Ouderengeneeskunde.

Eén van onze collega’s vertelt het volgende:
Binnen het Zand vervul je een regio functie voor de specialisatie NAH, waardoor je afwisseling hebt in je werk. Je werkt met cliënten met diverse ziektebeelden, die zich in verschillende levensfasen bevinden, zowel met jong als oud. Het is mooi om toegevoegde waarde te kunnen leveren aan het welzijn van onze cliënten.”

Functie eisen

Wat bied jij?
Wij zoeken een Basis Psycholoog die ons energieke team van Basispsychologen en GZ Psychologen direct komt versterken.

In de functie van Basis Psycholoog is het jouw belangrijkste taak om vanuit je vakdiscipline een toegevoegde waarde te leveren aan het welzijn van onze cliënten. Het werkterrein van een Psycholoog bij Zorgspectrum het Zand is zeer divers, je werkt met verschillende doelgroepen, waaronder NAH, geriatrische revalidatie, gerontopsychiatrie, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Je verricht (neuro)psychologisch onderzoek. Je bent behandelaar van zowel cliënt als zorgteam wat betekent dat je zowel individueel als mediatief kan behandelen. Hierin lever je een bijdrage ter bevordering van deskundigheid van medewerkers, zodat een zo passend mogelijke omgang en benadering van de cliënt wordt gerealiseerd.

Wij zijn een lerende organisatie, waarbij er ruimte is voor eigen ontwikkeling. Het team werkt veel samen en je kunt veel leren over onze diverse doelgroepen.

Wij zoeken een collega die:

  • Beschikt over een academische opleiding psychologie in de afstudeerrichting neuro psychologie, klinische psychologie of medische psychologie.
  • Relevante werkervaring en/of stages.
  • Affiniteit heeft met verpleeghuiszorg en mediatieve therapie.
  • Verder ben je te omschrijven als een teamplayer met een stimulerende persoonlijkheid en beschik je over overtuigingskracht en relativeringsvermogen.

Inschaling

Je komt te werken in een jong en energiek team. Daarnaast bieden wij jou:

  • Ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • Een contract voor een jaar.
  • Uren in overleg, minimaal 20 en maximaal 36 uur per week.
  • Een salaris van maximaal € 4.583,96 (FWG 60) bruto per maand op fulltime basis.
  • De mogelijkheid om met de doelgroep NAH te werken.

Bijzonderheden

Gesprekken vinden plaats gedurende de looptijd van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 19-89
Organisatie Zorgspectrum Het Zand
Locatie Zorgspectrum Het Zand, in Zwolle
Postcode 8014BE
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Bel gerust onze collega’s Frank Bergman of Lisan Overdijk (Basis Psychologen) tel nr. 038- 468 7760. Antoinette Krot (Vakgroep coördinator Psycho Sociaal) op tel nr. 038-468 76 85 of André Kuipers (Regiomanager) op tel nr. 06-57106164.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 06-11-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 31-12-2019
Nummer 49395
Doorsturen Bekijk PDF

Zorgspectrum Het Zand

Zorgspectrum Het Zand is een stichting die bestaat uit de verzorgingshuizen De Berghorst te Staphorst, De Hulstkampen te Nieuwleusen, Het Weijtendaal te Wijhe, Het Wooldhuis te Heino en verpleeg- en reactiveringscentrum Zandhove te Zwolle. Aan ruim 750 cliënten wordt zorg geboden door ongeveer 1200 medewerkers. Onze medewerkers dragen zoveel mogelijk zelf verantwoordelijkheid voor het werk. Als werkgever zijn wij bereid te investeren in de persoonlijke en professionele ontwikkeling van elke medewerker. Centraal in onze organisatie staan de kernwaarden aandacht, respect en betrouwbaar.

Meer over Zorgspectrum Het Zand