Begeleider De Post - Wilp
Zozijn

Ben jij die ondernemende, daadkrachtige en stabiele persoon, die doelgericht werkt en collega’s en cliënten daarin kan ondersteunen?  Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor de Post zijn wij op zoek naar een

begeleider met een dienstverband van 25,2 uur per week

Wat ga je doen?
Je ondersteunt de cliënt op basis van de zorgvragen uit het zorgplan. Je bent daarbij alert op de signalen van de cliënt die van invloed zijn op de inhoud van dit plan en bespreekt dit met de coördinerend ondersteuner. Je levert een bijdrage aan het tot stand komen, bijstellen en evalueren van het zorgplan. Je onderhoudt contacten met verwanten van de cliënt en je helpt de cliënt bij het onderhouden van zijn netwerk en vrijetijdsbesteding. Je verricht de nodige teamtaken en neem je deel aan overleggen. Je wordt ingezet in alle voorkomende diensten (exclusief nachtdienst).

De Post, Veld en Weide 19-21 is een wooneenheid binnen regio Oost-Veluwe. Op deze locatie wonen 20 oudere cliënten met een lichte tot ernstige verstandelijke beperking, in de leeftijd tussen de 50 tot ongeveer 95 jaar. De zorgvragen liggen op het gebied van intensieve zorg, veroudering, milde psychiatrische problematiek en emotionele kwetsbaarheid. De doelgroep is divers, wat gelijk al duidelijk wordt in de communicatie. Waar bij de één gecommuniceerd wordt op basaal niveau, via lichaamsgeboden communicatie en contact, zal bij de ander gebaren aan de communicatie worden toegevoegd en waar bij weer een ander meer uitgebreide verbale communicatie mogelijk is. Het is van essentieel belang om af te stemmen en aan te sluiten in het contact met iedere individuele cliënt. Dit vereist schakel- en aanpassingsvermogen. Hygiëne en veiligheid staan op deze woning hoog in het vaandel. Elke cliënt heeft een eigen zit-/slaapkamer en een badkamer die gedeeld wordt met de aangrenzende cliënt.

Er werkt een hecht team op De Post. Met elkaar richten zij zich op, ook in de vrije tijd, het bieden van een zinvolle daginvulling van elke cliënt. Hiermee bieden we de cliënten voldoende prikkels om zich waar mogelijk te ontwikkelen, om bestaande vaardigheden in stand te houden of om onderprikkeling te voorkomen.

Zozijn draagt in Gelderland en Overijssel bij aan de ontwikkeling van mensen met een beperking met als doel dat ze tot bloei kunnen komen. Alles draait om de cliënt met zijn netwerk en zijn eigenheid, zijn leven en zijn regie. Vanuit een gelijkwaardige dialoog sluiten we aan bij wat er voor de cliënt toe doet. Onze kernwaarden zijn: Liefdevol, Vakkundig en Vindingrijk.

Herken jij je in het volgende

 • Je hebt een relevante beroepsopleiding, Maatschappelijke Zorg, Verzorgende of Verpleegkundige, op minimaal kwalificatieniveau 3.
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg.
 • Je hebt affiniteit met cliënten met een intensieve ondersteuningsvraag.
 • Je hebt een reflecterend en relativerend vermogen.
 • Je bent flexibel, sociaal, communicatief en stevig.
 • Je bent een stabiele en stevige persoonlijkheid, die in staat is professionele afstand te bewaren in spanningsvolle situaties.
 • Je kunt methodisch werken.
 • Je kunt je grenzen bewaken en goed samenwerken.

Dit bieden wij

 • Wij stimuleren onze medewerkers om elke dag een stukje beter te worden. Vanuit ons eigen opleidingscentrum bieden we dan ook een groot aanbod aan opleidingen en trainingen aan. Daarnaast kun je bijvoorbeeld fitnessen met korting of een workshop volgen via ons vitaliteitsprogramma Zozijn Vitaal.
 • Een uitdagende baan op het prachtige landgoed De Lathmer in Wilp.
 • Een salaris van maximaal € 2.853,-- bruto bij een fulltime dienstverband (36 uur per week), inschaling in FWG 35.
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en flexibele arbeidsvoorwaarden.
 • Een aanstelling in eerste instantie voor 1 jaar, daarna volgt bij voldoende functioneren een aanstelling voor onbepaalde tijd; interne medewerkers behouden hun huidige aanstellingsduur.

Procedure
We zien graag je sollicitatiebrief en cv, via Zorgselect, tegemoet.

Als we de geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature. Hebben we onze match nog niet gevonden? Dan zoeken we wat langer door.

Alle nieuwe medewerkers dienen bij indiensttreding een “Verklaring Omtrent Gedrag” te overhandigen. Tevens worden er, in het kader van de vergewisplicht, referenties opgevraagd bij de huidige leidinggevende of huidige werkgever.

 

Type Werkplein
Organisatie Zozijn
Locatie O/V - RVE Wonen 4 De Post Wilp
Postcode 7384AN
Stad Wilp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Uren van 25.20
Uren tot 25.20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Rienke van der Marel, telefoonnummer: 06-15350173
Functie(s) Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 22-09-2021
Reageer voor 01-11-2021
Ingangsdatum 22-09-2021
Nummer 68660
Doorsturen Bekijk PDF

Zozijn

Stichting Zozijn is een professionele dienstverlener, die ca. 3.000 kinderen en volwassenen met beperkingen ondersteunt om te komen tot maximale zelfontplooiing en regie over hun eigen leven. Het werkgebied van Zozijn ligt in Gelderland en Overijssel en het hoofdkantoor is gevestigd in Wilp. Zozijn heeft zo’n 2.600 medewerkers verdeeld over 150 locaties met in totaal zo’n 1.300 werkplekken.

Meer over Zozijn