2 CLUSTERMANAGERS
Ambiq

Functieomschrijving

Ambiq is op zoek naar een manager die enthousiast wordt van het aansturen van teams ten behoeve van de behandeling van onze cliënten in een dynamische en fijne werkomgeving.
Het betreft 2 vacatures ter vervanging van zwangerschapsverlof en ziekte met zicht op een contract voor onbepaalde tijd. 
1 vacature voor 32 uur per week en 1 vacature voor 28-32 uur per week. 

Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving met een groot netwerk aan externe partners, een informele werksfeer, afwisselende werkzaamheden en een hoge mate van verantwoordelijkheid. Elke dag is anders.

En dit ga je doen

Als clustermanager bij Ambiq geef je - binnen de kaders van Ambiq en vanuit een cliëntgerichte benadering - leiding aan zelfstandig werkende teams waarbij je teams en individuele medewerkers op een coachende manier helpt om de regie op hun eigen werk te nemen. Het betreft teams binnen een intramurale setting jeugd en/of volwassenenzorg. Samen met een gedragswetenschapper vorm je een "tandem" voor teams. Naast het leidinggeven richt je je op relevante interne en externe ontwikkelingen en ga je hier (pro)actief mee aan de slag. Je bent in staat om zelfstandig vorm en inhoud te geven aan het tactisch/operationele beleid van je cluster en je levert input voor het strategische beleid van de RVE.

Verder heb je oog voor nieuwe ontwikkelingen en ben je in staat deze door te voeren en te verankeren. Je bent gericht op samenwerking met je collega’s en werkt vanuit de overtuiging dat jullie elkaar kunnen versterken. Als clustermanager bij Ambiq heb je een belangrijke rol in het opbouwen en onderhouden van externe contacten met ketenpartners en gemeentes.
Dit vraagt de bereidheid om ook indien nodig bijeenkomsten bij te wonen buiten kantoortijden.

Functie eisen

Naast dat je je herkent in het bovenstaande profiel beschik je over een relevante (management)opleiding op HBO niveau en heb je jezelf verder ontwikkeld tot HBO+ werk- en denkniveau.
Kennis van de WLZ en de jeugdwet is vereist. 

Beschik jij over
- Probleemanaylserend vermogen
- Leidinggevende vaardigheden
- Kennis van de Lean methode en procesmanagement is een pré
- Ervaring met coachend leiderschap is een pré

En ben jij:
- Betrokken
- Vakkundig
- Toekomstgericht
- Samenwerkingsgericht

Solliciteer dan op deze functie! Solliciteren kan tot en met donderdag 4 maart 2021.

Inschaling

Deze functie is ingeschaald in schaal 60 van de CAO Gehandicaptenzorg

Bijzonderheden

Ambiq is specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorg- en behandelvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Een referentiecheck en het kunnen overhandigen van een VOG is onderdeel van de procedure.

Een assessment kan deel uit maken van de procedure.

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Noord/Midden Deventer en Hoogeveen e.o.
Postcode 7415 KP
Stad Deventer
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij mevrouw Ina Kuipers, directeur RVE Noord / Midden, tel.: 088 - 7776000 (algemene informatie: www.ambiq.nl)
Functie(s) Manager overig hoger kader
Manager overig midden kader
Publicatiedatum 16-02-2021
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 05-03-2021
Nummer 57597
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq