2 GEDRAGSWETENSCHAPPERS VOLWASSENENZORG REGIO TWENTE
Ambiq

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren als gedragswetenschapper aan onze volwassenenzorg binnen Twente?

De zorg en begeleiding van volwassenenzorg richt zich op wonen en werken voor (jong)volwassenen met een licht verstandelijke beperking en/of bijkomende gedrags- of psychiatrische problematiek. Dit gebeurt in kleinschalige woonvormen, (vaak) in de buitengebieden, met de mogelijkheid van dagbesteding op het eigen terrein. De dagbesteding is specifiek arbeidsmatig van opzet. 

Wat wij bieden? Een ambitieuze en specialistische werk- en leeromgeving, divers werk en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

En dit ga je doen

Als gedragswetenschapper word je verbonden aan één of meerdere van de volgende locaties Erve Woldhuis (Hengelo), Erve Klein Leferink (Borne) of Erve Middelhoes (Rietmolen).

Je bent verantwoordelijkheid voor het opstellen van begeleidingsplannen en het indiceren van de behandeling. Het gaat om lange termijn doelen, waarbij kwaliteit van bestaan voorop staat. Je geeft aanwijzingen van zowel functionele als operationele aard aan de medewerkers betrokken bij de betreffende behandeling. Je werkt multidisciplinair met andere instellingen. 

Onze teams staan te springen om met jou aan de slag te gaan als gedagswetenschapper! Samen coördineer je de hulp rondom de cliënt, jij hebt hierin de functie van behandelcoördinator. Je werkt vanuit integraal management daarin nauw samen met een clustermanager.

Ambiq in het kort 

Wij zijn specialist op het gebied van licht verstandelijke beperkingen (LVB) en bijkomende gedragsproblematiek voor kinderen en (jong)volwassenen. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen aan, waardoor een cliënt antwoord op bijna alle hulpvragen aangeboden kan worden in hun nabije omgeving. Wij hebben vier expertthema’s: agressie, hechting, seksualiteit en trauma.   

Als je nieuwsgierig bent naar Ambiq als organisatie, neem dan eens een kijkje op www.ambiq.nl

Wil je meer weten over het werken als gedragswetenschapper binnen Ambiq? Neem dan contact op met Monique ter Pelle.

 

Functie eisen

Ben jij:

  • Betrokken
  • Vakkundig
  • Toekomstgericht

En heb jij:

  • Een afgeronde beroepsgerichte universitaire opleiding
  • Een basisaantekening diagnostiek
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring

En spreekt deze vacature jou aan?

Solliciteer dan op deze functie! 

Inschaling

Wij bieden een bruto maandsalaris van maximaal € 5.648,- (FWG 65), o.b.v. ervaring. Per 1 mei 2022 vindt er een algemene loonstijging plaats van 2,2%. 

Bijzonderheden

In eerste instantie een tijdelijke aanstelling met vooruitzicht op een aanstelling voor onbepaalde tijd.

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod.

Medewerkers kunnen zich bij Ambiq ontwikkelen door onder andere ons online opleidingsplatform WIJZER - online leren. Het online leerplatform bevat cursussen, trainingen, podcasts en webinars op allerlei interessante vakgebieden. Denk aan LVB, de Wet zorg en dwang, maar ook gespreks- en schrijfvaardigheden en kritisch denken.

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Daarnaast is het inwinnen van referenties een onderdeel van deze sollicitatieprocedure.

Ambiq heeft in 2021 het World class Work place keurmerk mogen ontvangen! Dit laat zien dat wij bovengemiddeld scoren op goed werkgeverschap en we proberen dit te behouden door in gesprek te gaan met medewerkers. 

Type Vacature
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, regio Twente
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 28
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Monique ter Pelle, directeur, te bereiken via 088-7776000.
Functie(s) Gedragskundige
Orthopedagoog
Psycholoog GZ
Publicatiedatum 20-04-2022
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-07-2022
Nummer 109865
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Werken bij Ambiq betekent dat je vanuit je hart LVB-cliënten op weg helpt naar een zo zelfstandig mogelijk leven. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. We werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een licht verstandelijke beperking (LVB) in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. We werken vanuit onze visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. We zijn een specialist op LVB en bieden ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. We zijn een ambitieuze, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden agressie, gehechtheid, seksualiteit en trauma. Kom jij bij ons werken? Kijk op www.werkenbijambiq.nl

Meer over Ambiq