2 ondersteuners structuurgroep Hoogenweg
Baalderborg Groep

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan is deze baan voor jou!

                  De structuurgroep van de Hoogenweg is op zoek naar

2 Ondersteuners
voor 24 en 26 uur per week

Op de Hoogenweg is vorig jaar een nieuwe groep gestart voor cliënten die voorheen op een IB-locatie (intensieve begeleiding) hebben gewoond. Bij hen is ruimte is ontstaan voor ontwikkeling en groei, de fysieke agressie is afgenomen.

Doordat de cliënten meer behoefte hebben aan ontwikkeling en ontplooiing is het leefgebied groter geworden. De impact die dit heeft vraagt intensieve samenwerking en begeleiding van het systeem rondom de cliënt.

Het bieden van passende begeleiding en het vormgeven van de intensieve samenwerking vormt een nieuwe uitdaging voor de cliënten, voor jou en voor het hele team. Scholing, coaching, samen ontdekken, ontwikkelen en groeien staan centraal.

Wat breng je mee?                                                  
Je biedt ons een positieve en nieuwsgierige houding en hebt een goede dosis humor. Je hebt een duidelijke zorgvisie op het begeleiden van cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag, die behoefte hebben aan intensieve begeleiding en je kunt structuur bieden. Naast observeren en analyseren kun je, wanneer nodig, directief handelen. Je bent flexibel, staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig. Je hebt het vermogen tot zelfreflectie en durft jezelf kwetsbaar op te stellen. Je kunt overstijgend denken op cliënt niveau. Je bent iemand die snel het voortouw neemt en houdt van aanpakken. Goed kunnen samenwerken is voor jou een vanzelfsprekendheid.
Je hebt minimaal een relevant MBO-diploma op niveau 3.      

Wat hebben we jou te bieden
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is voor nu ingedeeld in FWG 35 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2853,- bruto per maand op basis van 36 uur. De FWG-indeling wordt later dit jaar aangepast, in overeenstemming met de intensieve zorgvraag van de cliënten.

Wat je verder nog moet weten:
We bieden de arbeidsovereenkomst in eerste instantie aan voor 1 jaar met mogelijkheid van verlenging. Er wordt gewerkt volgens een jaaruren-systematiek, dat wil zeggen dat een (groot) deel van de contracturen volgens rooster wordt ingepland. Daarnaast wordt een deel van de uren gereserveerd en vervolgens ingepland wanneer dit vanwege onderlinge vervanging nodig is, bijvoorbeeld gedurende vrije dagen en vakantieperiodes. Dit vraagt om flexibiliteit.

VOG
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

            Dus....Als je klaar bent voor iets nieuws…is dit je kans!

Een lange sollicitatiebrief is niet nodig. Als je meer wilt weten van deze vacature of denkt dat deze baan echt iets voor jou is, neem dan telefonisch of via Whatsapp contact op met Jolien Kristiaans (teamleider) via 06–12731749. Zij zal je vragen beantwoorden en je informeren over de procedure.

Type Vacature
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, woonvoorziening Hoogenweg 5 te Hoogenweg
Postcode 7793 HN
Stad Hoogenweg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 26
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 15-04-2022
Reageer voor 27-05-2022
Ingangsdatum 15-04-2022
Nummer 110051

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep