2 Persoonlijk begeleiders ambulant Berkelland/Oost Gelre 14 uur per week
Estinea

Functieomschrijving

Waar kom je te werken?

Voor de locatie Ambulant Berkelland / Oost Gelre zoeken we 2 persoonlijk begeleiders voor mensen met een beperking. Deze locatie, met een kantoor in Eibergen, biedt ambulante ondersteuning aan gemiddeld 55 cliënten. De mensen die je begeleidt hebben ondersteuning nodig, gericht op structuur en voorspelbaarheid. Je toont een grote gevoeligheid voor signalen van cliënten en reageert daar adequaat op door het creëren van een veilige omgeving en het geven van een goede emotionele ondersteuning. Cliënten zijn sociaal-emotioneel kwetsbaar en kunnen zich moeilijk verplaatsen in de gedachten en gevoelens van anderen. Je ondersteunt hen bij de meest eenvoudige dagelijkse handelingen. Je diensten beginnen voornamelijk ’s middags en eindigen in de avond. We zijn op zoek naar 2 collega’s die flexibel inzetbaar zijn, en onder andere op de vrijdag werkzaam kunnen zijn.

 

Je werkt in een enthousiast team met leergierige collega’s. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de bewoners. Jullie kennen elkaars sterke punten, zo werkt jouw team optimaal samen. Wanneer het nodig is, kun je snel extra deskundigheid inzetten. Bijvoorbeeld van een gedragskundige, een arts Verstandelijk Gehandicapten of iemand van de ondersteunende diensten. Onze collega’s staan voor elkaar klaar en een antwoord laat nooit lang op zich wachten.

 

Wat ga je doen?

Als persoonlijk begeleider maak je zelf afspraken over de ondersteuning die je biedt. Je schrijft ondersteuningsplannen en werkt samen met cliënten gericht aan de doelen in het plan. Daarbij werk je nauw samen met het sociale netwerk: ouders, familie, vrienden en vrijwilligers. Ook voor hen ben je het vaste aanspreekpunt.

 

Functie eisen

Wie ben jij?

Jij denkt in mogelijkheden. Je bent een begeleider die oprechte aandacht heeft voor de cliënten, gedreven is en ondernemend. Je ondersteunt mensen met een beperking om hun eigen keuzes te maken en het beste uit zichzelf te halen, zodat zij zo zelfstandig mogelijk zijn.

Pas jij bij Estinea?

  • Je hebt een relevant diploma op MMZ-niveau 4 of gelijkwaardig.
  • Je hebt verstand van het werken met ondersteuningsplannen.
  • Je begrijpt het belang van samenwerking met het netwerk van een cliënt en weet hoe je die actief houdt, vergroot en versterkt.
  • Je vindt het vanzelfsprekend om jezelf een spiegel voor te houden, om samen te werken en om je collega’s aan te spreken op hun verantwoordelijkheden.
  • Je staat er, ook op momenten dat het spannend wordt.

Inschaling

 Wat bieden wij?

Je krijgt veel mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen en om je kennis en kwaliteiten breed in te zetten. Binnen je team en onze organisatie, want Estinea is een lerende organisatie.

Past Estinea bij jou?

  • Je krijgt een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling voor de 14,4 uur (40%) per week. Of je zet je huidige dienstverband binnen Estinea voort.
  • De inschaling is in FWG 3.0 schaal 40 conform CAO Gehandicaptenzorg.
  • Je krijgt prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens een meerkeuzesysteem. Dit betekent dat je zelf aanvullende arbeidsvoorwaarden kunt kiezen die passen bij jouw persoonlijke situatie.
  • Je bouwt pensioen op bij pensioenfonds Zorg en Welzijn en je ontvangt een eindejaarsuitkering en vakantiegeld.
  • Je werkt bij een organisatie met het ‘Beste werkgevers Keurmerk’

 

Bijzonderheden

Is Estinea jouw nieuwe werkplek?
Zijn wij op zoek naar jou?  Reageer dan vandaag nog. We nodigen je van harte uit om te solliciteren op deze baan. Reageer ZSM. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagochtend 28 september in  Eibergen.

Heb je nog vragen over deze vacature? Heb je inhoudelijke vragen over de vacature, bel met Angela Kwerreveld via telefoonnummer 06-23203624 of met Anke ter Woerds via telefoonnummer 06-33698244. Voor vragen over de procedure kan je bellen met afdeling P&O 088-4950250.

 

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijk gebleken geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang. Om in aanmerking te komen voor een functie bij Estinea, vragen wij je bij indiensttreding om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en een referentie. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Estinea
Locatie Ambulant Berkelland
Postcode 7151 BW
Stad Eibergen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Persoonlijk Begeleider
Publicatiedatum 16-09-2020
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 24-09-2020
Nummer 54809

Estinea

We zijn er voor mensen met een (verstandelijke) beperking in de Achterhoek en Twente. Mensen die - met steun van familie en vrienden - volop meedoen in de samenleving. Ieder op zijn of haar eigen niveau en in zijn of haar eigen tempo. Estinea ondersteunt hen bij wonen, leren en werken. Zo gewoon en zo zelfstandig mogelijk. De mensen die wij ondersteunen wonen in individuele appartementen, meestal midden in de woonwijk. Bij Estinea werken ongeveer 800 betrokken medewerkers. Professionals die met passie hun werk doen en zich elke dag inzetten voor de circa 900 mensen die een beroep op ons doen. Daarnaast werken er ook ruim 425 enthousiaste vrijwilligers. Onze medewerkers staan dichtbij de mensen die zij ondersteunen. Zij werken in zelfsturende teams, die nauw samenwerken met ouders/vertegenwoordigers, familie en vrienden. De organisatiestructuur van Estinea is plat en de lijnen zijn kort. Dit versterkt de mogelijkheden om oplossingen te bieden waar men echt iets aan heeft.

Meer over Estinea