2 Persoonlijk Begeleiders wonen / Kubus / 25,2 uur
Elver

Wat ga je doen?

Momenteel wonen er op Kubus 9 heren en 1 dame in de leeftijd variërend van 18 tot 65 jaar. Kubus is opgedeeld in 2 groepen en 2 appartementen van waaruit 1-op-1 begeleiding gegeven wordt. Voor één van hen verzorgen wij tevens de dagbesteding. Waar nodig bieden we elkaar ondersteuning of ondernemen we gezamenlijke activiteiten. Wij zijn actief en ondernemen dan ook veel, zowel individueel als in groepsverband.

Waarom hier werken?
Kom bij ons werken als je van een uitdaging houdt. Je werkt met een leuke groep bewoners en collega's binnen een gevarieerd dagprogramma waarin inspannende en ontspannende activiteiten elkaar afwisselen. We bouwen een onvoorwaardelijke band op met onze bewoners, de bewoner staat hierbij centraal.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag als Persoonlijk Begeleider Wonen binnen ons team. De werkwijze en begeleiding van bewoners op Kubus wordt gekenmerkt door:
 • Het stimuleren van sociale relaties en interacties onderling.
 • Het flexibel omgaan met structuur.
 • Duidelijkheid bieden, consequent zijn en grenzen kunnen stellen.
 • Intensieve begeleiding, waaronder ook 1-op-1 begeleiding.
 • Het aanbieden van activiteiten, zowel individueel als in groepsverband.
 • Het om kunnen gaan met eventuele spanningen / agressieve ontladingen en het hanteerbaar en bespreekbaar maken daarvan.
Uitgangspunt hierbij is dat we rekening houden met de mogelijkheden en behoeften van onze bewoners. Dit is bepalend voor de begeleiding van de individuele bewoner, waarbij de accenten dan ook per persoon op verschillende gebieden kunnen liggen.

Als Persoonlijk Begeleider ben jij de belangenbehartiger van een aantal bewoners en coördineer je de zorgverlening om hen heen. Jij stelt het zorgplan voor de bewoner op aan de hand van functionele aanwijzingen van meerdere disciplines en bevindingen van collega's in je team. Je bewaakt de uitvoering van de gemaakte afspraken en koppelt dit tijdig terug naar je collega's. Daarnaast neem je deel aan multidisciplinair overleg en zorgplanbesprekingen.

Wat vragen wij van jou?
 • Het is belangrijk dat je samen kunt werken met je collega's, omdat je samen verantwoordelijk bent binnen een zelfstandig werkend team.
 • Je voert de werkzaamheden uit volgens de regels en instructies van Elver en houdt hierbij rekening met de individuele zorgplannen van de bewoners. Jij mag hierbij initiatief nemen door dagelijkse problemen zelf op te lossen en kan hierbij terugvallen op jouw collega's.
 • Je bent ook beschikbaar voor avonden, weekenden en vakanties (hierbij wordt je minimaal 2 weekenden per maand ingezet).
 • Wij vragen van jou dat jij in het bezit bent van een diploma vanaf niveau 4. Denk hierbij aan: Medewerker Maatschappelijke Zorg (MMZ), Sociaal Pedagogisch Werk (SPW), Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Pedagogiek, Social Work of Verpleegkundige.
 • In bezit bent van een rijbewijs B.

Wat bieden wij jou?
 • Samen met ons stem jij jouw contract af. *Uren zijn aan te vullen tot 32 uur met flexuren (FWG 35), diensten stem je af met het flexbureau.
 • Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining en medicatie- en epilepsiecursus.
 • Elver is een organisatie die volop in ontwikkeling is. Wij bieden jou graag een contract aan voor onbepaalde tijd (2 maanden proeftijd).
 • Je krijgt een Chromebook van Elver die je zolang je bij Elver werkt voor werk en privé mag gebruiken.
 • Als Persoonlijk Begeleider Wonen word jij op basis van jouw opleiding en ervaring ingeschaald in FWG 40 tussen de € 2.025,- en € 2.993,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur per week).
 • Voor Elver is het van belang dat jij in het bezit bent van een VOG, deze vragen wij graag voor je aan.
Wij gaan graag met jou in gesprek over de uren en mogelijkheden binnen Elver!

Vervolg?
Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen? Neem dan contact op met de collega's van Kubus of mail kubus@elver.nl 0314-696991.

Je hebt tot donderdag 9 december de tijd om te reageren op deze vacature.
De selectiegesprekken vinden plaats op 16 of 17 december.

Nadat jij gesolliciteerd hebt neemt HR contact met je op over de vervolgprocedure.
*Meelopen binnen dit team is onderdeel van jouw sollicitatieprocedure met inachtneming van de huidige RIVM maatregelen.

Wij zien graag jouw reactie tegemoet!

Meer info
Kubus
0314696991 / 0314696993
kubus@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Nieuw-Wehl
Postcode 7031 HW
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider wonen
Publicatiedatum 25-11-2021
Reageer voor 09-12-2021
Nummer 73212

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver