2 Programmamanagers/Regiebehandelaren
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Heb jij interesse in management, ervaring als regiebehandelaar én kun jij teams stimuleren te ondernemen en creatief mee te denken? Kies dan voor onze teams van circuit jeugd! Wij zoeken

2 PROGRAMMAMANAGERS/REGIEBEHANDELAREN


Eén programmanager/regiebehandelaar voor de teams IPG en Preventie


Eén programmanager/regiebehandelaar voor de teams Kinderen en Jongeren

 

Minimaal 32 uur per week team

Wie we zijn
Mediant is een ggz organisatie in de regio Twente met ca. 1.200 medewerkers. We zijn een lijnorganisatie met duaal management op alle stuurlagen, waardoor bedrijfsvoering en behandelinhoud hand in hand gaan. Onze cultuur is informeel, de lijnen zijn kort en een collega om mee te sparren is zo gevonden. We zijn open, nuchter, weten van aanpakken en richten ons vooral op waar we voor zijn: het verlenen van Gewoon Goede Zorg!

Mediant Jeugd is er voor kinderen en jongeren tot en met 23 jaar met psychische klachten en/of psychiatrische stoornissen en hun ouders. Wij bieden onderzoek, preventie, online hulpverlening, behandeling en spoedzorg. Dit doen we met onze FACT Jeugd teams, Kinderen en Jongeren teams, IPG en Preventie teams. We werken daarbij regionaal samen met onder andere kinderartsen en andere instellingen.

IPG is gericht op gezinnen met kinderen van elke leeftijd die meerdere en complexe problemen hebben en veelal moeilijk toegankelijk zijn voor hulpverleners. Het hoofddoel van de intensieve gezinsbehandeling is dat kinderen thuis in het gezin kunnen blijven wonen. Er wordt gewerkt vanuit de IAG methodiek. Bij preventie wordt vorm en inhoud gegeven aan een aanbod op maat en groepstrainingen. Er is voor iedere leeftijdscategorie een preventieve interventie om (ernstige)psychische problematiek te voorkomen.

Team kinderen en jongeren biedt specialistische diagnostiek aan, onder andere op het gebied van ADH, autisme, depressie, angst, eetstoornissen, trauma, persoonlijkheidsproblematiek en ernstige opvoedproblemen. Daarnaast zijn er ook groepen voor kinderen, jongeren en ouders.

Wat ga jij doen?

Als programmamanager zet je de professionals in de teams in hun kracht en laat hen samen met jou de inhoud vormgeven. Dit vraagt lef, duidelijkheid, ondernemerschap en creativiteit van onze managers, zowel in de inhoud als in de bedrijfsvoering. Je bent niet bang om hierin de lead bij de teams te leggen, zonder hierbij zelf de regie los te laten. Jouw focus ligt op kwaliteit van zorg en behandeling. Je bent samen met de professionals in het team bezig met het optimaliseren van de aangeboden zorg en het ontwikkelen van zorgaanbod. In het managementteam van het circuit denk je, met jouw collega managers, mee over de ontwikkeling van het circuit. Je kijkt samen met jouw duale partners, de teammanagers van team kinderen en jongeren en IPG/preventie, creatief en kritisch naar onze bedrijfsprocessen, invulling van behandelaanbod en samenstellingen van teams en functies, zodat de beleidskaders (zowel zorginhoudelijk als bedrijfsmatig) en de uitvoering naadloos op elkaar zijn afgestemd.

Naast de managementrol zullen we je taken als regiebehandelaar binnen ons circuit samen verder vormgeven.

Jij hebt

 • bij voorkeur ervaring met systeemtherapie
 • affiniteit met onze doelgroep
 • werkervaring als inhoudsprofessional én (bij voorkeur ook) als manager.

Jij bent

 • een regiebehandelaar met een geldige BIG registratie
 • makkelijk in contact, verbindend en positief kritisch
 • iemand met lef, je durft dingen aan te gaan/te benoemen en bent zelf ook makkelijk aanspreekbaar
 • doortastend, actief, gestructureerd
 • resultaatgericht en weet focus aan te brengen
 • betrokken en slagvaardig
 • in staat de voortrekkersrol te vervullen en anderen te enthousiasmeren
 • creatief in je aanpak met een nuchtere insteek
 • analytisch.

Wat krijg je ervoor terug

 • Een nauwe samenwerking met je collega managementteamleden van het circuit.
 • Deelname aan en het (mogelijk) geven van geaccrediteerde refereerbijeenkomsten, waar actuele ontwikkelingen in de zorg aan bod komen.
 • Werken in een financieel gezonde organisatie.
 • Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Salaris passend bij de functie, conform cao ggz.
 • Een management toeslag.

Voel jij je uitgedaagd?


Dan maken wij graag kennis! Wij wisselen graag van gedachten over deze functie en de invulling daarvan. Hiervoor kun je contact opnemen met Dana Stel, manager bedrijfsvoering, telefoonnummer 06-51367325.
Direct reageren kan natuurlijk ook, via de sollicitatiebutton.

Volg ons!


Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers, kijk dan ook op onze website, www.mediant.nl of volg ons op social media!

Wij kijken uit naar jou!

Type Werkplein
Intern nummer 214
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Behandelcoördinator
Publicatiedatum 06-05-2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110667

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg