2 Verpleegkundigen VTH team
Azora

Functieomschrijving

Zo maak jij het verschil

Jouw dienst begin je op één van onze locaties. Daarna check je op de telefoon de route van je dag en op je iPad lees je het digitale zorgdossier van jouw eerste cliënt door. Dan ga je op pad, je hebt er zin in. Jij verleent dan ook graag én zelfstandig de beste zorg op maat aan je cliënten, intra- en extramuraal. Als verpleegkundige binnen het Verpleegkundig Technisch Handelen Team (VTH Team) bij Azora, de Beste Werkgever van Gelderland; met fijne collega’s en mogelijkheden om je te specialiseren. En meer, veel meer.

Mensen wonen steeds langer thuis. Dit betekent dat de zorg vaak ook complexer wordt. Dat is zwaar, maar jij ziet vooral de uitdaging, want binnen het VTH team geef je specifieke verpleegkundige zorg. Binnen een zelforganiserend team draag je door middel van ondernemerschap, persoonlijk leiderschap en grote betrokkenheid je steentje hieraan bij. Als verpleegkundige van het VTH team voer je hoog complexe zorg uit en ben jij de voorwacht met betrekking tot verpleegkundige triage voor de specialist ouderengeneeskunde. De nadruk ligt op verpleegkundige medisch technische zorg en verpleegkundige triage; maar ook op het ondersteunen en coachen van de zorgteams. Jij zorgt dat jouw cliënten verzekerd zijn van de beste zorg en draagt bij aan de ontwikkeling en kwaliteit van de zorg. Dit lukt je door:
• Persoonlijke en professionele zorg op maat bij de cliënten te verlenen in zowel de thuissituatie als in een woonzorgcentrum of verpleeghuis. Jij maakt de cliënten blij en biedt een luisterend oor.
• Specifieke verpleegkundige handelingen met zorg te verrichten, zoals infusiezorg, katheterisaties, wond- en drainzorg, triage en terminale zorg.
• Je voortdurend te ontwikkelen. Jij wilt op de hoogte blijven van de nieuwste zorginzichten en je wilt je vaardigheden uitbreiden en verbeteren.
• Te overleggen met de cliënt, familieleden, (wijk)verpleegkundigen, de huisarts, specialist ouderengeneeskunde en verpleegkundig specialisten.
• Vooruit te kijken en te denken in kansen en mogelijkheden. Je bent nieuwsgierig naar vernieuwingen en naar nieuwe zorgtechnologie.
• Samen te werken, als team zijn jullie goed op elkaar ingespeeld, vertrouwen elkaar en hebben oog voor elkaar. Maar ook kun je goed samenwerken met andere disciplines zoals wijkverpleegkundigen, huisartsen en andere ketenpartners.

Functie eisen

Zo ben jij

Azora maakt gebruik van zorgtechnologie. Technologie waardoor we jouw werk iets verlichten en waardoor onze cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Maar ‘zorgen voor’ blijft natuurlijk vooral mensenwerk. Daar hebben we jou voor nodig. Jij wilt samen met ons de beste zorg wilt bieden. Dus je hebt hart voor je vak. Het lef hebt knopen door te hakken. Stevig in je schoenen staat. Niet alleen op je eigen handelen reflecteert, maar ook je collega’s feedback geeft. Je brengt een diploma verpleegkundige niveau 4 of 5 mee en bent BIG-geregistreerd. Jij bent zelfstandig, ambitieus en je wilt je graag verder ontwikkelen als verpleegkundige. Ben je niet volledig bekwaam in alle handelingen, dan bestaat er de mogelijkheid om klinische lessen en trainingen te volgen. Wel is het van belang dat je beschikt over voldoende klinische ervaring om in te spelen op de diverse situaties waarin je opereert. Als laatste begrijp je dat zorg zich niet beperkt tot kantoortijden: ook in de weekenden, op avonden en feestdagen hebben onze cliënten jouw hulp nodig. Daar staat tegenover dat je geen nachtdiensten hoeft te draaien.

Inschaling

Zo maken wij het verschil

Wij  geloven dat als jij tevreden bent, onze cliënten de beste zorg krijgen. Daar gaat het ons om. We zijn er dan ook trots op dat we zijn uitgeroepen tot de Beste Werkgever van Gelderland 2018-2019. Als verpleegkundige kun jij bij Azora rekenen op:
• Een brutomaandsalaris in FWG 45 confom cao VVT.
• Stabiliteit: we zijn een gezonde werkgever, het gaat goed met ons.
• Het Vitaliteitsprogramma ‘Azora gaat gezond’.
• 7,4% eindejaarsuitkering.
• Een reiskostenvergoeding.
• Een onregelmatigheidstoeslag.
• Een telefoon en iPad in bruikleen.
• Specialisatiemogelijkheden, bijvoorbeeld in diabetes of COPD.
• Invloed op je rooster. Jij bepaalt met je collega’s wanneer je werkt. En wanneer niet.
• Studie- en opleidingsmogelijkheden via:
  o het digitale Azora Leerplein;
  o ons eigen opleidingscentrum met skills-lab;
  o deelname aan het Kwaliteitsregister V&V, Azora betaalt het lidmaatschap.
• 50% werkgeversbijdrage voor je pensioen (Pensioenfonds Zorg en Welzijn).
• 8% vakantiegeld.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan de private lease auto regeling van Azora.
• De mogelijkheid om deel te nemen aan een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering (WIA-verzekering).

Bijzonderheden

Zo verlenen we samen de beste zorg

Ben je geïnteresseerd, maar heb je nog vragen over deze vacature? Stel deze aan:
Wilma Ratering, onze manager van het VTH team, via 0315-338111.

 

Solliciteren

Kun jij niet wachten om deze zelfstandige functie van verpleegkundige uit te oefenen? Klik dan nu op deze link https://www.werkenbijazora.nl/vacatures/2-verpleegkundigen-vth-team/  en solliciteer op de vacature verpleegkundige VTH Team bij Azora.

Deze vacature staat gelijktijdig open voor interne en externe kandidaten. Interne kandidaten hebben voorrang in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 20190091
Organisatie Azora
Locatie Azora thuiszorg in Terborg
Postcode 7061 AP
Stad Terborg
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 09-04-2019
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 45021

Azora

Hoe Azora ben jij? Wij zijn niet zomaar een zorgorganisatie. Wij zijn Achterhoekers, voor wie ‘noaberschap’ geen loze kreet is, maar heel concreet betekent dat we voor elkaar zorgen. Mede daarom zijn wij de beste werkgever van Gelderland. Omdat het een feestje is om bij Azora te werken. Of, beter gezegd, om deel uit te maken van Azora, om zelf ook een beetje Azora te zijn. Met betrokken en enthousiaste collega’s, die écht geïnteresseerd zijn in wie jij bent. Jij blij, wij blij 1700 collega’s. Zoveel mensen doen dagelijks hun uiterste best om het onze cliënten naar de zin te maken. Om de beste zorg te bieden. Op maat. En om bij te dragen aan de grootst mogelijke kwaliteit van leven. En dat doen ze met veel invloed op hun dagelijkse werkzaamheden. Want als jij bij ons werkt, heb je invloed op je rooster, op welke dagen en tijden je werkt. Je krijgt alle mogelijkheden om je te ontwikkelen, bij te scholen en om nog beter te worden dan dat je al bent. Zonder jou en je collega’s bestaat Azora niet. Daarom doen wij er alles aan om te zorgen dat jij blij, fit en uitstekend opgeleid bent. Je kan meedoen met het vitaliteitsprogramma en alleen of met je collega’s gaan hardlopen, fitnessen en volleyballen. Een cursus mindfulness volgen, of een kookworkshop ‘gezond en lekker koken’. Kortom, jij zorgt goed voor onze cliënten en wij zorgen goed voor jou. Beste werkgever van Gelderland Dus, nog even samengevat, de pluspunten van werken bij Azora: • Invloed op je rooster. • Ruime opleidingsmogelijkheden. • Mogelijkheid om mee te doen aan vitaliteitsprogramma. • Leuke, enthousiaste, betrokken collega’s. • Uitdagend werk, waar je trots op mag zijn. • Tijd voor je cliënten, zodat je ook aan hun emotionele en sociale behoeften toekomt. • Werken met moderne middelen, volgens de nieuwste inzichten.

Meer over Azora