2 Verzorgenden IG/Verpleegkundigen in de wijk Almelo Centrum Zuid/Nieuwstraatkwartier
ZorgAccent

Functieomschrijving

Wij zijn een klein, zelfsturend team en zijn op zoek naar twee leuke en enthousiaste collega’s!
Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Kwaliteit met betrekking tot de zorg voor onze cliënten. Maar zeker ook met betrekking tot het werkplezier van onze collega’s.
Ons team kent een leuke uitdagende sfeer waarbij wij constant op zoek zijn naar de juiste balans tussen onze eigen waarden en normen en die van onze cliënten. Wij spelen in op de zelfredzaamheid van de cliënt en de daarbij passende aandacht voor de cliënt en diens omgeving. Geen dag is hetzelfde en dat maakt het werken in onze diverse wijk des te interessanter.
Wij zoeken collega’s die zelfstandig kunnen werken maar ook plezier beleven aan het samenwerken met andere collega’s en disciplines.

Wij werken aan de hand van een basisrooster welke zich elke 4 weken herhaalt. Op deze manier weet je ver vooruit waar je aan toe bent! Dit basisrooster wordt door onszelf opgesteld, rekening houdend met de voorkeuren en wensen van de collega’s. Eventuele ruilingen gebeuren altijd in goed overleg en zijn nooit een probleem.

Je houdt je tijdens het werk o.a. bezig met het afnemen van assessments en het opstellen en bijwerken van zorgplannen. Wij kennen overlegvormen op verschillende niveaus; cliënt/steunsysteem, team en multidisciplinair niveau. Je bent in het bezit van een Ipad en werkt op deze manier zo vlot en efficiënt mogelijk.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-verzorgenden-ig-verpleegkundigen-in-de-wijk-almelo-centrum-zuid-nieuwstraatkwartier/

 

Functie eisen

Binnen ons team ben je op je plek wanneer je in het bezit bent van een diploma Verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 (BIG-geregistreerd).
Wij willen graag met je meedenken in het aantal uren dat je bij ons aan de slag kan en vragen van jou ook de nodige flexibiliteit in je inzetbaarheid.
Een rijbewijs en auto die je ook tot je beschikking hebt tijdens je werk zijn wenselijk, maar in onze wijk kun je ook prima op de fiets.

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-verzorgenden-ig-verpleegkundigen-in-de-wijk-almelo-centrum-zuid-nieuwstraatkwartier/

Inschaling

conform CAO VVT

Bijzonderheden

Wij zijn een team van (nu) 8 collega’s in alle leeftijdscategorieën. Anders dan vele andere teams beschikt ons team over twee mannelijke collega’s wat zorgt voor een goede en leuke balans! Wij zijn een spontaan, gedreven, laagdrempelig en open team, dat houdt van een grapje op zijn tijd om zo de werksfeer zo aangenaam mogelijk te houden.
Iedereen is gelijk en draagt verantwoordelijkheden, ongeacht welk niveau. We proberen ieders kwaliteiten te benutten en helpen elkaar om leerpunten te versterken.
We zien je graag bij ons op de koffie/thee!

Solliciteren op deze vacature kan alleen via onze site:

https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-verzorgenden-ig-verpleegkundigen-in-de-wijk-almelo-centrum-zuid-nieuwstraatkwartier/

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige in de wijk
Verzorgende IG
Publicatiedatum 07-02-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 02-03-2020
Nummer 51250
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent