2 woongroepbegeleiders VIG de Blenke Hellendoorn team Vrugtevenne
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen team Vrugtevenne, sinds oktober 2018 een kleinschalig en zelfsturend team in De Blenke te Hellendoorn, is er met ingang van 1 mei 2019 een vacature voor twee woongroepbegeleiders verzorgende-IG. De functie is voor bepaalde tijd, voor bewoners hoofdzakelijk somatiek en beginnend PG. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden.

Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.

De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft.

Daarnaast ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken, inclusief nachtdiensten.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van verzorgende IG conform FWG schaal 40 CAO VVT.

Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen.

Inlichtingen en sollicitatie

Nadere informatie kan via de mail verkregen worden bij Ans Stegeman (a.stegeman@zorgaccent.nl) en Anja Bergboer a.bergboer@zorgaccent.nl  

De gesprekken zullen plaatsvinden tussen 25 en 29 maart 2019.

 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent locatie Krönnenzommer Hellendoorn
Postcode 7447PK
Stad Hellendoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 12-03-2019
Ingangsdatum 1 mei 2019
Reageer voor 22-03-2019
Nummer 44347
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Denken in mogelijkheden Van jong tot oud, iedereen kan bij ZorgAccent terecht voor wonen, welzijn, zorg en behandeling. Variërend van thuiszorg, voedings- en dieetadvies, gemaksdiensten aan huis, huishoudelijk hulp, cursussen tot intensieve verpleeghuiszorg (vervangen door woonzorg). Ons uitgangspunt is dat cliënten zolang mogelijk in hun eigen leefomgeving verblijven. Ons werkgebied bestaat uit de gemeenten Almelo, Twenterand, Tubbergen, Rijssen-Holten, Hellendoorn, Wierden, Hardenberg en Ommen. Onze ruim 2.100 medewerkers en 1.200 vrijwilligers zijn zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogwaardige diensten waarbij de wensen en behoeften van onze cliënten centraal staan.

Meer over ZorgAccent