2 Woongroepbegeleiders VIG Schöppe team De Boshoeve
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen ons team De Boshoeve in Hellendoorn, afdeling long-stay somatiek, is er een vacature voor 2 woongroepbegeleiders VIG. Wij werken met de visie “net als thuis”. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener, mantelzorger en vrijwilliger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.
Team De Boshoeve biedt zorg aan 8 bewoners met verschillende zorgbehoeften. Het betreft bewoners die door hun somatische aandoening niet meer voor zichzelf kunnen zorgen maar zich wel zo thuis als mogelijk willen voelen.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-woongroepbegeleiders-vig-schoppe-team-de-boshoeve/ 

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verzorgende-IG. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Je bent een empathisch en doortastend type die openstaat voor nieuwe ontwikkelingen.
De omgang met onze bewoners vraagt om een goed inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen voelt. Je creëert het thuisgevoel, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. Je ondersteunt de bewoner om zelf actief te werken aan het onderhouden van zijn/haar mogelijkheden. Hierbij kijk je goed naar wat de bewoner zelf kan en waar overname van zelfzorgactiviteiten noodzakelijk is. Daarnaast ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken, ook nachtdiensten.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-woongroepbegeleiders-vig-schoppe-team-de-boshoeve/  

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en wordt ingeschaald in FWG schaal 40 CAO VVT. Daarnaast kun je rekenen op een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/2-woongroepbegeleiders-vig-schoppe-team-de-boshoeve/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verzorgende IG
Publicatiedatum 22-04-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 110299
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent