Basisartsen met de ambitie om verslavingsarts te worden (36 uur p/w)
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Als basisarts bij Tactus verleen je geneeskundige zorg aan onze cliënten, onder supervisie van een ervaren verslavingsarts. Je doet ervaring op in een veelzijdige verslavingszorginstelling, een deel van je werkzaamheden zul je verrichten in het ambulante werkveld. Het andere gedeelte zal je ingezet worden binnen de klinische setting. De precieze werklocaties stellen wij graag in overleg met de kandidaten vast.

Je bent op korte termijn beschikbaar en je krijgt in eerste instantie een arbeidsovereenkomst tot en met 31 augustus 2019. Tactus verslavingszorg stelt vervolgens met ingang van 1 september 2019 een opleidingsplek Master In Addiction Medice (MIAM) ter beschikking. Bij gebleken geschiktheid kun je op die datum als AIOS starten met de opleiding en wordt het tijdelijke contract omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd met een studieovereenkomst.

Dit breng je mee:

  • Je bent een geregistreerd basisarts;
  • Je hebt ervaring in of affiniteit met de verslavingszorg en/of de forensische psychiatrie;
  • Je kunt evidence-based denken en werken;
  • Je bent bereid je ook na de opleiding langere tijd te verbinden aan Tactus Verslavingszorg;
  • Je wilt een bijdrage leveren aan de verdere professionalisering van de diagnostiek en behandeling van Tactus. 

Dit bieden wij:

  • Tactus biedt ruimte voor het opzetten en uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek
  • De opleiding tot verslavingsarts wordt volledig vergoed.
  • De arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao ggz. De functie van basisarts is nieuw binnen Tactus Verslavingszorg en is ingedeeld in functiegroep 65, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband minimaal €3.266,- en maximaal € 5.126.- bruto per maand bedraagt (salarisniveau 1 juli 2018).  
  • De functie van verslavingsarts is ingedeeld in functiegroep 70, waarbij het salaris bij een fulltime dienstverband minimaal € 3.965.- en maximaal € 6.188,- bedraagt (salarisniveau 1 juli 2018).

Bijzonderheden

De vacature blijft online staan tot we de juiste kandidaten gevonden hebben. Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

Werken bij Tactus Verslavingszorg
Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Kortom, kom werken bij Tactus!

Type Vacature
Intern nummer 2018-235
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Keulenstraat - Hoofdkantoor
Postcode 7418ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Peter Vossenberg, Verslavingsarts, telefoonnummer 06-51312164
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 25-10-2018
Ingangsdatum 1 januari 2019 of eerder
Reageer voor 31-07-2019
Nummer 41481
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg