3 nieuwe collega’s! Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige
ZorgAccent

Functieomschrijving

In de functie van Verzorgende IG/(Wijk)verpleegkundige verpleeg en verzorg je cliënten in hun thuissituatie. Je voert een breed spectrum aan verpleegtechnische en verzorgende handelingen uit. Je komt werken in ons zelfsturende wijkteam Haarle. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de volledige cliëntenzorg waaronder de intake, indicatiestellingen en het contact met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners. Kortom, de coördinatie van het gehele zorgproces. Dat onze manier van werken zijn vruchten afwerpt, is wel gebleken. Op zorgkaartnederland.nl hebben wij een mooie cliënttevredenheidscore! Hier ga jij als Verzorgende IG/ (wijk)verpleegkundige verder aan bijdragen!
Bij ZorgAccent houden wij van ons vak. In jouw functie staat de zorg richting de cliënt voorop. Daarnaast heb jij ook volop mogelijkheden om je te ontwikkelen door training of scholing te volgen. Ook kun je deelnemen aan diverse vakgroepen. Kortom; bij ZorgAccent sta je niet stil! Hoe we dit waarmaken? Onze teams opereren zelfstandig en alle afspraken gaan in onderling overleg. Als team ben je zelf verantwoordelijk voor het leveren van goede zorg. Daarom doe je bijvoorbeeld ook de roostering, planning, het opstellen van het assessment (onder eindverantwoordelijkheid van een wijkverpleegkundige) en het zorgplan van de cliënt. Jullie kiezen de beste vorm van overleg, de frequentie en de locatie. Je bent individueel met de cliënt aan het werk. Jij bepaalt welke zorg er nodig is, stemt dit af met jouw team en waar nodig met specialisten.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/3-nieuwe-collegas-verzorgende-ig-wijkverpleegkundige/ 

Functie eisen

Wil jij eigenaar zijn van het zorgproces en zelf actief mee denken? Dan pas jij bij ons! Kernwoorden die jou beschrijven zijn energiek, samenwerken en oppakken. Je bent flexibel met betrekking tot uren en inzetbaarheid.
Daarnaast staat er op jouw CV:
• Diploma Verzorgende IG / verpleegkundige niveau 4/5 en BIG-geregistreerd
• Werkervaring in de zorg is een pre
• Rijbewijs en een eigen auto

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/3-nieuwe-collegas-verzorgende-ig-wijkverpleegkundige/

Inschaling

Een functie in een zorgorganisatie die vooruitstrevend en vernieuwend is. Je kunt bezig zijn in de volle breedte van je vak. Je hebt alle vrijheid om in overleg met jouw teamleden taken op je te nemen. Wat je van ons kunt verwachten, is een hoge mate van vertrouwen!
Maar er is meer:
• Salaris afhankelijk van ervaring ingeschaald conform de CAO VVT
• Dienstverband voor onbepaalde tijd, uren tussen 20-24 uur, meer of minder uren zijn in overleg bespreekbaar.
• Mobiele telefoon en iPad voor het werk
• Deelname aan ons jaarlijkse wijkverpleging congres
• Een actieve personeelsvereniging en budget voor teamuitjes
Bij ZorgAccent kennen we een hoog niveau van digitalisering. Alle Verzorgenden IG / verpleegkundigen werken met een iPad. Niet alleen voor de cliëntadministratie maar óók om laagdrempelig met andere teams of de directie te communiceren.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/3-nieuwe-collegas-verzorgende-ig-wijkverpleegkundige/

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Verpleegkundige niveau 4
Verzorgende IG
Publicatiedatum 25-04-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 27-05-2022
Nummer 110342
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent