3 WGB VIG/VPK locatie de Blenke team Klepperburen
ZorgAccent

Functieomschrijving

GRAAG SOLLICITEREN VIA ONZE WEBSITE:

talentvoorzorgaccent.nl

Binnen team de Klepperburen op locatie de Blenke in Hellendoorn is  per direct vacatureruimte voor 3 verpleegkundigen/verzorgenden IG. Wij werken met de visie net als thuis. Bij deze persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener en mantelzorger centraal. Zo krijgt de bewoner die zorg die het beste bij hem/haar past.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige/verzorgende IG, BIG geregistreerd. We verwachten dat je zowel zelfstandig als binnen een multifunctioneel team kunt werken. Je bent bereid om diverse taken binnen het team op je te nemen, zodat de kwaliteit en zorg voor onze bewoners gewaarborgd wordt. Samen met je gemotiveerde houding kan zelfsturing tot een succes leiden samen met de andere teamleden. 
 Je bent een empathisch en doortastend type die open staat voor nieuwe ontwikkelingen.  
De omgang met onze bewoners vraagt om een goed  inlevingsgevoel, zodat de bewoner zich veilig en geborgen kan voelen. Je creëert het thuisgevoel en biedt structuur, zodat hun eigenwaarde behouden blijft. 
Daarnaast ben je flexibel en bereid om in alle diensten te werken. 
Wij vragen van je om alle diensten te werken inclusief de nachtdiensten.

Inschaling

Het salaris is afhankelijk van ervaring en bedraagt voor de functie van woongroepbegeleider verzorgende IG conform FWG schaal 40 CAO VVT en voor verpleegkundige FWG 45 CAO VVT. Wij bieden je als team een open sfeer, waarin een ieder op haar of zijn manier de eigen kwaliteiten kan ontwikkelen. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd.

Type Vacature
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verzorgende IG
Publicatiedatum 20-12-2021
Ingangsdatum 1 januari 2022
Reageer voor 28-01-2022
Nummer 73906
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent