4 opleidingsplaatsen tot verpleegkundig specialist m/v (19KA015)
Karakter, Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Functieomschrijving

Specialisme Geestelijke Gezondheidszorg

Ben jij die verpleegkundige die graag met kinderen en jongeren werkt? Kun je goed schakelen tussen somatische en psychiatrische zorg? En ben je toe aan een volgende stap? Dan komen we graag met je in gesprek.

Het gaat om een tweejarig werk-/opleidingstraject. Er zijn plaatsen beschikbaar binnen de verschillende regio’s van Karakter: Overijssel, Gelderland en het Universitair Centrum.
Kandidaten uit Overijssel worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Wat ga je doen?
Als verpleegkundig specialist lever je een bijdrage aan intake/diagnostiek en behandeling. Je ziet zowel de patiënt (kinderen/jongeren) als zijn ouders.
•Je bent verantwoordelijk voor de zorgcoördinatie op casusniveau.
•Naast de begeleiding van kind en ouder voer je de medicatiecontroles uit
•Je werkt binnen een multidisciplinair behandelteam en wordt begeleid door een verpleegkundig specialist en/of een kinder- en jeugdpsychiater.
•Op het gebied van innovatie en onderzoek vervul je als VS GGZ een voortrekkersrol
•Bovendien combineer je de patiëntenzorg met taken in de kwaliteitszorg, zoals innovatie en onderzoek en deskundigheidsbevordering

Wat breng jij mee?
Je werkt graag met kinderen, jongeren en hun ouders. Je vindt het leuk om te pionieren en bent een enthousiaste doorzetter. Je bent pragmatisch en communicatief sterk. Bovendien ben je toe aan een nieuwe stap.
•Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige met een getuigschrift van een bacheloropleiding zoals de HBO-V of een getuigschrift van een beroepsrelevantie HBO-/WO-opleiding
•Je hebt tenminste 2 jaar werkervaring binnen de GGZ, bij voorkeur in de kinder- en jeugdpsychiatrie;
•Je bent goed in staat samen te werken in een multidisciplinair team
•Je hebt affiniteit met deskundigheidsbevordering en het verrichten van onderzoek

Functie eisen

Karakter Karakter Academie - 4 opleidingsplaatsen tot verpleegkundig specialist m/v (19KA015)

Wat breng jij mee?
Je werkt graag met kinderen, jongeren en hun ouders. Je vindt het leuk om te pionieren en bent een enthousiaste doorzetter. Je bent pragmatisch en communicatief sterk. Bovendien ben je toe aan een nieuwe stap.

  • Je bent BIG-geregistreerd verpleegkundige met een getuigschrift van een bacheloropleiding zoals de HBO-V of een getuigschrift van een beroepsrelevantie HBO-/WO-opleiding
  • Je hebt tenminste 2 jaar werkervaring binnen de GGZ, bij voorkeur in de kinder- en jeugdpsychiatrie;
  • Je bent goed in staat samen te werken in een multidisciplinair team
  • Je hebt affiniteit met deskundigheidsbevordering en het verrichten van onderzoek

 

Inschaling

Karakter Karakter Academie - 4 opleidingsplaatsen tot verpleegkundig specialist m/v (19KA015)

Wat bieden wij jou?
Een stevige opleiding met volop mogelijkheden: je kunt zowel poliklinisch, ambulant als klinisch werken, op verschillende zorglijnen of bij een huisarts als specialistisch ondersteuner. Ook krijg je de kans om onderwijs geven aan verpleegkundigen. Kortom, je zult bij ons je vak verdiepen én verbreden.

De opleidingsplaatsen komen per 1 september 2019 beschikbaar. De aanstelling betreft een contract voor bepaalde tijd van 32 uur per week gedurende de duur van de opleiding (2 jaar), met een maximale uitloop van 1 jaar. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-GGZ, de functie is ingedeeld in schaal 55. De cursusuren vinden binnen werktijd plaats. De aan de opleiding verbonden kosten worden door Karakter vergoed.  

Bevalt het jou en ons goed? Bij gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden zullen we de arbeidsovereenkomst graag in een vast contract omzetten.

 

Bijzonderheden

Karakter Karakter Academie - 4 opleidingsplaatsen tot verpleegkundig specialist m/v (19KA015)

Solliciteren?  
Een voorkeur voor een specifieke regio kan in de brief worden aangegeven. De selectie zal plaatsvinden in twee rondes. Contact met de opgegeven referentie is een onderdeel van de procedure.
De eerste gesprekken zijn op dinsdag 19 maart 2019.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Geke Meuken – Beugels, opleidingsmanager voor de VS-opleiding (024 – 351 22 22). Bekijk ook het filmpje waarin verpleegkundig
specialisten Geeske Boerboom en Frank van der Boom vertellen over hun werk en de opleiding https://www.youtube.com/watch?v=jy5t_Rr9EDg

De sluitingsdatum van de vacature is 24 februari 2019. Wij vragen je online te solliciteren door onderstaande knop ‘solliciteren’ te gebruiken en je sollicitatie te voorzien van een curriculum vitae.

Voor informatie over de opleiding verwijzen we je graag naar

https://www.han.nl/werken-en-leren/studiekeuze/masters/advanced-nursing-practice/

Karakter Karakter Academie - 4 opleidingsplaatsen tot verpleegkundig specialist m/v (19KA015)

 

 

Type Vacature
Intern nummer 19KA015
Organisatie Karakter, Kinder- en Jeugdpsychiatrie
Locatie Karakter
Postcode 6717LX
Stad Ede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 29-01-2019
Reageer voor 24-02-2019
Ingangsdatum 29-01-2019
Nummer 43323
Doorsturen Bekijk PDF

Karakter, Kinder- en Jeugdpsychiatrie

Karakter is gespecialiseerd ziekenhuis voor kinder- en jeugdpsychiatrie, met 12 twaalf locaties verspreid over Gelderland en Overijssel georganiseerd in 4 clusters. Karakter biedt kwalitatief hoogwaardige diagnostiek en behandeling aan kinderen en jongeren met ernstige, vaak meervoudige psychiatrische problemen. Vanuit onze competentiegerichte benadering kijken we vooral naar de ontwikkeling van het kind binnen het gezin.

Meer over Karakter, Kinder- en Jeugdpsychiatrie