2 Vakantiekrachten Nachtdienst, Piet Roordakliniek Zutphen
Tactus Verslavingszorg

Functieomschrijving

De Piet Roordakliniek (PRK) is een forensische verslavingskliniek en biedt behandeling aan mannen die veelvuldig met justitie in aanraking zijn gekomen, langdurig verslaafd zijn en niet in staat zijn om dit patroon te doorbreken. De cliëntgroep in deze kliniek kenmerkt zich door problematiek op verschillende gebieden, namelijk persoonlijkheidsproblematiek (met name antisociale persoonlijkheidsstoornis), verslaving, criminaliteit en psychiatrische problematiek. De Piet Roordakliniek biedt gestructureerde behandeling aan deze groep cliënten door middel van een geïntegreerde benadering, waarbij gelijktijdig aandacht is voor de verschillende problemen.

De kliniek bestaat uit twee locaties. Locatie Zutphen biedt een gesloten en besloten setting. In Zutphen wordt diagnostiek verricht, er wordt gewerkt aan motivatie en de behandeling wordt opgestart. 

Voor het team van de PRK in Zutpen zijn we momenteel op zoek naar:

2 vakantiekrachten voor de nachtdienst (van 22:30 - 07:30 uur)

- een sociotherapeutisch medewerker (MBO 3/4)

- een sociotherapeut (MBO/HBO)

 

Functie eisen

Functie eisen

Ben je ten minste 3 weken beschikbaar in de zomerperiode (vanaf juni tot en met augustus) en volg je de opleiding verzorgende IG, MMZ niveau 3 of 4, SPW, MBO-V, HBO-V of Social Work? Dan komen we graag in contact met jou!

Ervaring in de verslavingszorg is een pré, maar ook wanneer je geen ervaring hebt in de (klinische) verslavingszorg, vragen we je jouw interesse kenbaar te maken. 

Inschaling

Inschaling

Als vakantiekracht bij Tactus krijg je een vakantieovereenkomst of flexibele arbeidsovereenkomst (als je langer dan 6 weken beschikbaar bent) met een gemiddeld aantal uren per week. Je krijgt dus een vast maandsalaris, maar werkt de ene week misschien meer uren dan de andere. 

Inschaling vindt plaats op basis van relevante stage- of werkervaring.

Bijzonderheden

Bijzonderheden

Weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus.

Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op Facebook (www.facebook.com/tactusverslavingszorg).

Kortom, kom werken bij Tactus!

Type Vacature
Intern nummer 2019-072
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Zutphen, locatie Verlengde Ooyerhoekseweg - Piet Roordakliniek
Postcode 7207BJ
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 4
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Moniek van Koot, Manager. Telefoonnummer: 06-53615323.
Functie(s) Sociotherapeut
Sociotherapeutisch medewerker
Vakantiewerk algemeen
Verpleegkundige niveau 4
Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 26-03-2019
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 31-05-2019
Nummer 44619
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg