Accountmanager
Jarabee

Functieomschrijving

Ben jij die vakbekwame collega?

Jarabee jeugdzorg heeft als missie dat kinderen en jongeren zich zo optimaal mogelijk kunnen ontwikkelen. Wij zijn er voor gezinnen waarbij complexe vraagstukken de ontwikkeling van het kind of de jongere in de weg staan. Zij komen er zelf of met lichte ondersteuning niet uit. Met betrokken professionals, pleeggezinnen en in samenwerking met andere organisaties ondersteunen we kinderen, jongeren en gezinnen in de gehele regio Twente om er sterker uit te komen.


Wij zoeken in verband met het vertrek van de huidige functionaris een vakbekwame collega die per z.s.m. inzetbaar is. Zorgprofessionals die de stap naar meer beleidsmatig werken willen maken worden met klem gevraagd te solliciteren.

 Accountmanager (24 uur)

Hier ga je werken:

Binnen het team Kwaliteit en Ontwikkeling werk je met de beleidsadviseurs aan een gezonde bedrijfsvoering. Jarabee is een organisatie die te maken heeft met inkopen van zorgcontracten. Als accountmanager adviseer je het management over de marktstrategie en het productaanbod binnen de Jeugdzorg. Je sluit zorgcontracten (regionaal en buitenregionaal) af en je zorgt voor optimaal beheer.

 Zo ziet je werk eruit:

 • je onderhoudt en beheert relaties met gemeenten binnen en buiten de regio Twente;
 • je begeleidt, als procesverantwoordelijke, in samenwerking met collega’s de aanbestedingen; 
 • je bent de verbindende schakel tussen het externe veld (gemeenten en zorgaanbieders) en de interne organisatie;
 • je rapporteert aan diverse externe en interne stakeholders;
 • je adviseert het MT over het productenaanbod van Jarabee;
 • je draagt zorg voor een adequate administratie rond contracten, subsidiebeschikkingen, verantwoordingen, etc.;
 • je evalueert, volgt ontwikkelingen in de markt en komt met verbetervoorstellen binnen het proces van contractmanagement. 

Functie eisen

Dit ben jij: 

 • je hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding; 
 • je bent een accountmanager die graag initiatief en verantwoordelijkheid neemt;  
 • je bent een zorgprofessional die de stap naar beleidsmatig werk wil maken en bereid tot het volgen van aanvullende scholing;
 • je hebt bij voorkeur werkervaring in een vergelijkbare functie; 
 • je hebt ervaring met Negometrix en projectmatig werken; 
 • je hebt kennis van de ontwikkelingen tussen Gemeenten en Jeugdzorg en de Jeugdzorg in algemene zin.

Inschaling

Dit bieden wij jou:

Een functie in een mooie werkomgeving met een informele en collegiale sfeer. Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden arbeidsvoorwaarden conform de CAO Jeugdzorg.

 • een contract voor 24 uur per week;
 • in eerste instantie voor de duur van een jaar, een vast dienstverband is bespreekbaar;
 • salariëring in schaal 10 (tot maximaal € 4.255,95 op basis van een 36-urige werkweek);
 • een laptop en telefoon;
 • pensioenvoorziening bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • goede secundaire voorwaarden zoals eindejaarsuitkering, studiefaciliteiten en aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

Bijzonderheden

Meer informatie en solliciteren

Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Wij maken graag kennis met je. Stuur ons je CV en motivatiebrief vóór 6 december 2021 via Zorgselect. Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden en de procedure kun je informatie inwinnen bij het team P&O via telefoonnummer (074) 256 19 33. Voor meer informatie betreffende de vacature neem je contact op met Roberto Oremus via (074) 2561900.

Gesprekken vinden plaats op 16 december 2021 vanaf 15.30 uur.

Deze vacature is zowel in- als extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang in de sollicitatieprocedure. Het opvragen van schriftelijke referenties en het volgen van een assessment kunnen onderdeel uitmaken van de procedure.

Type Vacature
Organisatie Jarabee
Locatie Jarabee, locatie Hengelo
Postcode 7555SJ
Stad Hengelo
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Jeugdhulpverlening
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 24-11-2021
Reageer voor 07-12-2021
Ingangsdatum 24-11-2021
Nummer 73130
Doorsturen Bekijk PDF

Jarabee

Jarabee is er voor jeugdigen van 0 tot 27 jaar en de mensen die belangrijk voor hen zijn. Als zij het zelf even niet redden, helpen wij bij lastige vragen over opgroeien en opvoeden. Met meer dan 400 betrokken jeugdzorgprofessionals en zo’n 500 pleeggezinnen staan we in Twente dag en nacht klaar. De regie over het eigen leven en de hulpverlening ligt bij de jeugdigen en hun opvoeders zelf. Hun vraag is ons vertrekpunt. Alles draait om het versterken van de eigen kracht en de omgang met elkaar. Samen zoeken we naar de beste oplossing. Liefst in de eigen omgeving. Waar nodig treden we ook buiten de gebaande paden. Dat is de kracht van Jarabee: Jarabee versterkt!

Meer over Jarabee