Activiteitenbegeleider
Zorggroep Noorderboog

Functieomschrijving

Ben jij die betrokken en hartelijke activiteitenbegeleider die wij zoeken?
Weet jij wat goede dagbesteding voor onze bewoners inhoudt? En kun jij je daar met heel je hart en ziel voor inzetten? Dan ben je van harte welkom om ons team als activiteitenbegeleider te versterken!

Wat ga je precies doen?
Wij zoeken een activiteitenbegeleider die met veel plezier en liefde en een gezonde dosis humor in staat is om onze bewoners te stimuleren deel te nemen aan de dagelijkse activiteiten. Je doet de intake van een nieuwe bewoner en hebt contact met de persoonlijk begeleider en familie. Ook begeleid je bewoners individueel in hun dementie en de gedragsverandering die hiermee gepaard gaat. Je organiseert passende activiteiten en hebt feeling voor de dynamiek van de doelgroep. Je coacht de vrijwilligers en zet hen in daar waar nodig. Als activiteitenbegeleider heb je contact met andere disciplines binnen de verpleeghuizen. Daarnaast bouw je aan verbinding en vernieuwing. Je bouwt en onderhoud intern en extern aan een netwerk (zoals scholen, buurtverenigingen, gemeentes).

Functie eisen

Wat vragen we van je?

  • Je hebt een diploma SPW-AB niveau 4 / SAW-MMZ / Persoonlijk Begeleider specifieke doelgroepen niveau 4 of je bent in een vergevorderd stadium met één van deze opleidingen;
  • Je hebt meerdere jaren ervaring in een vergelijkbare functie en hebt affiniteit met de doelgroep PG;
  • Je hebt van nature een aanstekelijk enthousiasme, bent open en integer en communicatief sterk;
  • Je staat stevig in je schoenen en durft vernieuwend te zijn;
  • Je bent inzetbaar op alle werkdagen (incl. weekend) tussen 9:00 en 21:00 uur;
  • Je kunt collega’s en vrijwilligers op een prettige wijze aansturen en aanspreken want jij weet: welzijn verlenen is altijd maatwerk!

Inschaling

Wat bieden wij je?
Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van activiteitenbegeleider is ingedeeld in functiewaarderingsgroep 35 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Zorggroep Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
De Schiphorst en de Kaailanden zijn verpleeghuizen voor gespecialiseerde zorg aan mensen met dementie. Deze locaties zijn al jaren een vertrouwd gezicht in Meppel en omgeving. Hier bieden we belevingsgerichte zorg in een kleinschalige woonomgeving. De regie ligt bij de bewoner. Door goed te kijken en te luisteren naar de bewoner kunnen we de zorg bieden waar hij of zij zich prettig bij voelt. Wonen en welzijn staan voorop. De zorg wordt geboden door betrokken en inspirerende medewerkers in samenspraak met bewoners en mantelzorgers. Daarbij wordt van de activiteitenbegeleider creativiteit en out of the box denken verwacht zodat alle mogelijkheden worden benut, zelfs als ze niet mogelijk lijken.

Meer weten?
Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Margré Keizer. Zij is bereikbaar op telefoonnummer 06 – 58 72 77 80.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan je sollicitatie voorzien van motivatie en cv vóór 27 oktober a.s. naar ons toe. Dit kan via onze werken-bij website: https://werkenbij.noorderboog.nl/ .

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Ook het natrekken van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang. Bij voldoende sollicitaties bestaat de kans dat de vacature eerder dan einddatum van de website wordt gehaald.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123456837
Organisatie Zorggroep Noorderboog
Locatie de Schiphorst
Postcode 7943KC
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 13-10-2020
Reageer voor 27-10-2020
Ingangsdatum 13-10-2020
Nummer 55373
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Noorderboog

Zorggroep Noorderboog bestaat uit dertien woonzorgcentra en verpleeghuizen en thuiszorg. Onze locaties zijn te vinden in Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel. In die regio bieden wij een compleet pakket van zorg, behandeling en ondersteuning aan voornamelijk kwetsbare ouderen en chronisch zieken.

De kracht van Zorggroep Noorderboog is het besef dat samenwerking de sleutel is tot succes. Wij vinden het belangrijk dat mensen, ook als ze ouder worden, midden in de samenleving blijven staan. We helpen daarbij, op een gastvrije en vriendelijke manier, met een beetje hulp of met veel ondersteuning. Dat kan bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, thuiszorg, maaltijdvoorziening, revalidatie, behandeling, verzorging of verpleging zijn.

Bij Zorggroep Noorderboog werken ruim 1500 medewerkers en ongeveer 1200 vrijwilligers. Het werkgebied omvat de gemeenten Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld en De Wolden.

 

Meer over Zorggroep Noorderboog