Activiteitenbegeleider (invalkracht)
Zorggroep Manna

Functieomschrijving

Als activiteitenbegeleider ben je werkzaam op onze locatie de Wingerd.  Je werkt binnen het team van de activiteitenbegeleiding. Ons doel: Binnen Manna is niemand eenzaam!

Als activiteitenbegeleider werk je samen met je collega’s aan een gevarieerd activiteitenaanbod waarbij ook aandacht is voor onze christelijke identiteit.  Je bent vooral betrokken bij de uitvoering van de activiteiten. Je werkt samen met collega’s in het vergroten van het welzijn van onze bewoners en geeft zelf persoonlijke aandacht aan bewoners tijdens 1 op 1 momenten.  Je ondersteunt en begeleidt bewoners bij georganiseerde groepsactiviteiten en rapporteert hierover. Met deze activiteiten maar zeker ook met jouw open en uitnodigende houding draag je bij aan de doelstelling van Manna. Als activiteiten begeleider binnen Manna heb je een onmisbare en dankbare taak!

Functie eisen

  • Je bent in opleiding / hebt een  afgeronde opleiding MBO/HBO opleiding (studierichting welzijn)
  • Je hebt werkervaring/stage ervaring op het gebied van activiteitenbegeleiding       
  • Je hebt aansluiting bij ons christelijke identiteit                                                                       
  • Je bent per direct of z.s.m. beschikbaar
  • Je hebt kennis van en affiniteit met de doelgroep
  • Je bent collegiaal en zelfstandig kunt werken in een zelfsturend team
  • Je bent flexibel inzetbaar ook in de weekenden en op feestdagen
  • Je bent in de zomerperiode beschikbaar in week 31,32,33
  • Je bent organisatorisch goed onderlegd
  • Je bent ondernemend en creatief

Inschaling

Naast een goede werksfeer in een kleine organisatie met een platte structuur en enthousiaste collega’s bieden wij een salaris conform de cao VVT (FWG 35)afhankelijk van het niveau en de werkervaring. Het contract is voor de duur van 7 maanden. Daarnaast hebben wij aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals: een goede onregelmatigheidstoeslag, pensioen bij pensioenfonds Zorg en Welzijn, diverse mogelijkheden tot scholing, reiskostenvergoeding en een eindejaarsuitkering van 8,33% en een actieve personeelsvereniging.

Bijzonderheden

Reageren kan tot 5 april 2023 door een motivatie en cv te sturen naar afdeling P&O via [email protected] 

Voor vragen over de inhoud van de functie kan je terecht bij Kathleen de Lizer of Elise Feenstra. Team activiteitenbegeleiding, te bereiken via 053-3030600.

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, bel dan de afdeling P&O via 053-4832328 of mail naar [email protected]. Of stuur een WhatsApp naar nummer 06-18484526. Het bericht wordt gelezen van maandag t/m donderdag (kantooruren) en vrijdagochtend.

Wij vragen aan iedere nieuwe medewerker een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten worden vergoed door Manna.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Werkplein
Organisatie Zorggroep Manna
Locatie Zorggroep Manna De Wingerd
Postcode 7511AD
Stad Enschede
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Oproepkracht
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 08-03-2023
Reageer voor 05-04-2023
Ingangsdatum 06-02-2023
Nummer 117629
Doorsturen Bekijk PDF

Zorggroep Manna

Manna biedt een totaal pakket zorg, ondersteuning en persoonlijke aandacht aan burgers in Twente met een ondersteunings- en/of zorgvraag. We doen dit liefdevol, dichtbij, in uw eigen context en bij u thuis of in kleine locaties. Onze zorg- en dienstverlening wordt verleend door gepassioneerde medewerkers en vrijwilligers. We doen dit vanuit kleine teams, lokaal in de wijk. De teams zijn slagvaardig en zichtbaar. De verantwoordelijkheid ligt laag. In onze houding willen we cliënten en bewoners van de locaties uitdagen in het nemen en benutten van eigen verantwoordelijkheid en mogelijkheden. Manna verbindt en zet het (in)formeel (christelijk) netwerk rond elke cliënt in.

Meer over Zorggroep Manna