Activiteitenbegeleider locatie Laag-Keppel
De Gouden Leeuw Groep

Functieomschrijving

De Gouden Leeuw Groep biedt zorg op maat afgestemd op de persoonlijke wensen en situatie van de cliënt. Deze persoonlijke zorgvraag kan gaan van thuiszorg in de eigen woonomgeving, dagbesteding, tijdelijk verblijf in het zorghotel tot aan wonen met zorg in één van onze woon- zorgvoorzieningen.

Voor de dagbesteding op onze woon-zorgvoorziening en zorghotel in Laag-Keppel zijn wij op zoek naar een enthousiaste:

 

Activiteitenbegeleider

16– 20 uren per week (contracturen bespreekbaar)

 

Op onze locatie in Laag Keppel bieden wij wonen, zorg en welzijn aan ouderen, tevens zijn wij een zorghotel, toegankelijk voor alle leeftijden. Er is een dagbesteding voor psychogeriatrie en voor cliënten die niet binnen de woon- zorgvoorziening verblijven. Daarnaast bieden wij activiteiten aan voor vaste bewoners en tijdelijke cliënten.

 

Functie

Als Activiteitenbegeleider ben je samen met je teamgenoten verantwoordelijk voor het bieden van verantwoorde en doelmatige zorg aan de cliënten, 7 dagen in de week. We werken binnen het team met wisselende diensten. Jij zorgt ervoor dat je op het niveau van de cliënten activiteiten organiseert en uitvoert, waarbij je continue zoekt naar ‘wat is er mogelijk?’. Tevens ondersteun je tijdens de lunch en het diner.

 

Functie eisen

Wat kun je?

Je beschikt over een gerichte, afgeronde MBO MMZ opleiding (minimaal niveau 4) en hebt ervaring in het werken met ouderen in de psychogeriatrische zorg.

Je hebt goede contactuele vaardigheden en kunt goed werken in een multidisciplinair team. We verwachten dat je moeiteloos meegaat in de wisselende belevingswereld van de bewoner.

Je bent klantgericht, integer en hebt een professionele houding. Methodisch kunnen denken en werken zijn naast creativiteit, flexibiliteit en enthousiasme erg belangrijk.

Inschaling

Wat bieden we?

Wij bieden je een zelfstandige functie in een dynamische, maar betrokken organisatie, waar persoonlijk contact centraal staat. Beloning vindt plaats conform de CAO VVT in FWG 35.Bijzonderheden

Interesse? 

Stuur dan je CV en motivatiebrief voor 20 november naar personeelszaken@degoudenleeuwgroep.nl Wil je meer informatie over deze vacature dan kun je contact opnemen met Alie Meijering (Locatiemanager Laag-Keppel) of met personeelszaken via telefoonnummer 0314-628200.

 

Type Vacature
Organisatie De Gouden Leeuw Groep
Locatie Woonzorgvoorziening Zorghotel De Gouden Leeuw Laag-Keppel
Postcode 6998AG
Stad Laag-Keppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 05-11-2019
Reageer voor 20-11-2019
Ingangsdatum 05-11-2019
Nummer 49383
Doorsturen Bekijk PDF

De Gouden Leeuw Groep

Onze woonzorgvoorziening/zorghotel is gevestigd in een historisch pand in Laag-Keppel. ‘Het creëren van een prettige en comfortabele woonomgeving voor de bewoners waarbij het thuisgevoel en de persoon¬lijke (zorg)wensen centraal staan’ is één van de belangrijkste uitgangspunten van De Gouden Leeuw Groep. De kleinscha¬lige opzet van de voorzieningen en de continue aanwezigheid van professionele zorgverlening zijn waardevolle aspecten die bijdragen aan een vertrouwd en veilig gevoel. Soms zijn er omstandigheden waardoor iemand tijdelijk niet meer thuis kan verblijven. Doordat men herstellende is van een medische ingreep of omdat men moet revalideren onder professionele begeleiding. Of wellicht omdat men zich thuis onzeker voelt. In onze zorghotels kan men in alle rust en met optimale zorg herstellen. Professionele zorg en de luxe, comfortabele omgeving zijn kenmerkend voor de zorghotels van De Gouden Leeuw Groep.

Meer over De Gouden Leeuw Groep