Activiteitenbegeleider die stevig in de schoenen staat
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wat wil jij?

Heb jij een diploma SPW4 of MZ4 en weet jij op creatieve wijze vernieuwend te zijn? Krijg jij zowel je collega’s als ook de cliënten mee bij nieuwe ideeën en activiteiten? Wil jij jouw kennis en ervaring inzetten binnen een organisatie waar het welzijn van de cliënt en medewerkers voorop staat? Ben jij flexibel en sta je stevig in je schoenen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Binnen de regio Hengelo zoeken we een activiteitenbegeleider die de afdeling tijdelijk, voor de duur van een half jaar, wil komen ondersteunen.

Locatie:                                Het Hof, Hengelo
Afdeling:                               Driene (Bijzondere Begeleiding)
Aantal uur per week:            28 uur

Binnen afdeling Driene verblijven kwetsbare cliënten met een complexe ondersteuningsvraag. Vaak is er sprake van zowel lichamelijke als ook psychische/psychiatrische problematiek of een niet aangeboren hersenletsel (NAH). Het team is erop gericht om op professionele wijze een prettig en veilig verblijf te waarborgen. Omgaan met onbegrepen gedrag is een vereiste om op deze afdeling tot je recht te komen en de juiste begeleiding te kunnen verlenen.

Zie jij het voor je?

Activiteiten inzetten en uitvoeren
Als activiteitenbegeleider stel jij in overleg met de cliënt en het zorgteam groepsgerichte en individuele activiteitenprogramma’s op. De activiteitenbegeleiding is onderdeel van het welzijnsteam op afdeling Driene en heeft hierin een coördinerende rol. Jij bent samen met jouw collega’s zowel bedenker als uitvoerder van activiteiten en weet de cliënten hiervoor enthousiast te krijgen. Door het therapeutisch inzetten van activiteiten stimuleer jij de zelfredzaamheid van de cliënt. Je stelt het welbevinden van de cliënt voorop, hebt een geduldig karakter, bent rustig en zorgt voor een voortzetting van een aangenaam woonklimaat.

Wat staat er tegenover?

 • Salaris FWG 35 (max.€ 2.845,21  bij een fulltime dienstverband);
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Diploma SPW4 of MZ4;
 • Aantoonbare ervaring met de zorg voor mensen met een complexe ondersteuningsvraag;
 • Aantoonbare kennis van en ervaring met benadering bij NAH en psychiatrische ziektebeelden;
 • Inzicht in wederkerige systeeminvloeden, deze kunnen onderscheiden (signaleren en analyseren) en indien nodig een interventie in kunnen zetten;
 • Gevoel voor en bij maaltijdbereiding;
 • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
 • Empathisch vermogen en een flexibele en actieve instelling;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

Activiteitenbegeleiders laten zich niet uit het veld slaan. Jij wacht vast niet lang met reageren:

 • Heb jij nog vragen over de afdeling? Bel: 0900-2 453 453 en vraag naar Mariel Overbeek (Leidinggevende)
 • Wil jij een dagje meelopen met een team? Dat is mogelijk na de brievenselectie en de eerste ronde sollicitatiegesprekken.
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button (vóór 20 september 2021). Wij reageren zo snel mogelijk.

Bijzonderheden

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 021.038
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Het Hof, Hengelo
Postcode 7555 SL
Stad Hengelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij M. Overbeek
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Publicatiedatum 07-09-2021
Reageer voor 20-09-2021
Ingangsdatum 07-09-2021
Nummer 70922

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)