Ben jij zorgstudent en wil je helpen in de zorg?

19-02-2021

Het landelijk initiatief Extra handen voor de zorg verbindt mensen die willen helpen tijdens de coronacrisis aan zorgorganisaties, die hard hulp kunnen gebruiken. Op 18 februari '21 is een landelijke online wervingscampagne van start gegaan, die zich specifiek richt op zorgstudenten. Het gaat om 2e, 3e en 4e jaars studenten die een zorgopleiding volgen op mbo, hbo en universitair niveau.

Visual_campagne_medisch_studentenDe vraag naar meer zorgprofessionals blijft enorm. Door studenten die een opleiding volgen tot verzorgende, verpleegkundige, behandelaar of arts te verbinden aan bijbanen die de werkdruk verlagen, kunnen we de zorg in Nederland vooruit helpen. 

Meld je aan!
Ben je gemotiveerd om te helpen in de zorg en voor langere tijd een aantal uren per week beschikbaar? Meld je dan aan bij Extrahandenvoordezorg.nl. Voor jou als medisch student is er een speciale informatie- & aanmeldpagina aangemaakt op de website. Na aanmelding via de site word je, afhankelijk van het aantal aanvragen van zorgorganisaties in de regio, gematcht op basis van jouw kennis en beschikbaarheid.

Extra Handen voor de Zorg
Extra Handen voor de Zorg is een breed, niet-commercieel samenwerkingsverband van regionale werkgeversorganisaties verenigd in RegioPlus, Nu’91, CNV, Actiz, andere brancheverenigingen, beroepsverenigingen, Extra ZorgSamen en het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Sinds de start van het initiatief zijn ruim 13.000 mensen aangeboden aan zorgorganisaties.