ADL-assistent (helpende) in Apeldoorn Beekpark
Fokus

Functieomschrijving

Als ADL-assistent bij Fokus zorg jij er mede voor dat mensen met een fysieke beperking een zo normaal mogelijk leven kunnen leiden. Je assisteert cliënten bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) in hun eigen, aangepaste woning.

De werkzaamheden bestaan onder andere uit:

  • Ondersteuning bij eten en drinken
  • Assistentie bij bijvoorbeeld wassen, toiletgang, aan- of uitkleden en/of verplaatsingen.
  • Eenvoudige verpleegtechnische assistentie (EVA), bijvoorbeeld ondersteuning bij uitscheiding, sondevoeding en beademingszorg.

Functie eisen

Een opleiding of achtergrond in de zorg is geen vereiste voor de functie. Wij bieden namelijk een interne opleiding aan tot ADL-assistent. Het is wel belangrijk dat je goede sociale vaardigheden hebt, een dienstverlenende instelling en dat je stevig in je schoenen staat.

Daarnaast ben je flexibel inzetbaar voor alle voorkomende diensten (ochtend, dag, avond, nacht en weekend) en fysiek fit in verband met de fysiek belastende werkzaamheden.

 

Inschaling

Als ADL-assistent heb je een afwisselende baan waarbij je echt iets voor een ander kunt betekenen. Je werkt in een team en hebt veel contact met collega’s en cliënten. Je ziet veel verschillende cliënten en krijgt daarom met alle aspecten van het werk te maken. Daarnaast bieden wij:

  • Een contract van één jaar met uitzicht op een vast contract.
  • Ontwikkelingsmogelijkheden: in het eerste jaar van jouw dienstverband krijg je een interne opleiding tot ADL-assistent. Op termijn kun je eventueel ook een BBL-opleiding volgen.
  • Een startsalaris volgens Fokus cao tussen €12,04 en €16,09 bruto per uur. Inschaling op basis van het aantal jaren relevante werkervaring.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Bijzonderheden

Kijk voor meer informatie en om te solliciteren op www.werkenbijfokus.nl

Type Vacature
Organisatie Fokus
Locatie Fokus Apeldoorn Beekpark
Postcode 7311CA
Stad Apeldoorn
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
Functie(s) ADL medewerker
Publicatiedatum 30-04-2021
Reageer voor 30-05-2021
Ingangsdatum 23-05-2021
Nummer 67897
Doorsturen Bekijk PDF

Fokus

Vrijheid en gewoon wonen voor mensen met een lichamelijke handicap, Fokus maakt het mogelijk. Dat doen we door - in zogenoemde Fokuswoningen - assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). En dat 24 uur per dag, op afroep en aanwijzing. Zo heeft de cliënt de maximale vrijheid om het dagritme zelf te bepalen en te leven zoals hij dat wil. Een Fokusproject bestaat uit 12-20 woningen en een op loopafstand gelegen hulppost (ADL-eenheid). De woningen zijn volledig aangepast en liggen verspreid in een gewone woonwijk of appartementencomplex. Fokus is actief in heel Nederland. Er werken meer dan 2400 mensen bij Fokus op twee kantoren en ruim 90 Fokusprojecten (ADL-clusters). In Overijssel en Noordoost-Gelderland zijn Fokusprojecten in Zwolle, Apeldoorn, Harderwijk, Deventer, Hengelo, Enschede en Doetinchem.

Meer over Fokus