Administratief medewerker
Baalderborg Groep

Wij zijn op zoek naar een collega die administratieve ondersteuning kan bieden op de dagbestedingslocaties en diverse woonlocaties

Per direct of per 1 januari 2022 zoeken wij een:
Administratief medewerker voor 28-32 uur per week

Wat ga je doen?
Je geeft administratieve ondersteuning op de dagbestedingslocaties en diverse woonlocaties.

Wat breng je mee?
Je hebt administratieve en secretariële kennis op MBO niveau 3. Daarnaast heb je kennis van Excel en heb je ervaring met het werken met boekhoudprogramma’s.
Je kan goed overzicht houden, bent sterk met cijfers en je werkt accuraat en punctueel.
Ook kan je goed zelfstandig werken, ben je klantgericht en kan je goed luisteren.

Wat hebben wij jou te bieden?
De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO-Gehandicaptenzorg. Het salaris is ingedeeld in FWG 25 en bedraagt afhankelijk van ervaring maximaal € 2.574,00 op basis van 36 uur. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangeboden voor half jaar met de intentie deze te verlengen.

Wat je verder moet weten?
Kom je bij de Baalderborg Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Baalderborg Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Hoe ziet de procedure eruit?
Je kant solliciteren tot en met maandag 29 november 2021. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 3 december 2021 (het gesprek via teams behoort tot één van de opties).

Je wordt middels de e-mail op de hoogte gehouden van de sollicitatieprocedure.

Solliciteren
Ben jij de kandidaat waar wij naar op zoek zijn? Solliciteer dan snel. We ontvangen graag jouw CV en we zijn nieuwsgierig naar jouw motivatie.

Heb je nog vragen? Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Joke Bril, te bereiken via telefoonnummer 06-24649290 en, bij geen gehoor, Annie Brader via telefoonnummer 06-11569330.

Type Werkplein
Organisatie Baalderborg Groep
Locatie Baalderborg Groep, diverse locaties
Postcode 7772MK
Stad Hardenberg
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor een half jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Joke Bril 06-24649290
Functie(s) Administratief medewerker
Publicatiedatum 22-11-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-11-2021
Nummer 73072
Doorsturen Bekijk PDF

Baalderborg Groep

De Baalderborg Groep is gespecialiseerd in zorg voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en ouderenzorg. Kenmerkend voor onze zorg zijn de betrokkenheid, het respect en de aandacht voor de cliënt, voor zijn of haar familie en voor elkaar. De Baalderborg Groep is een christelijke stichting, waarbij ontmoeting, aandacht, betrokkenheid en professionaliteit de kern zijn van ons handelen. U vindt ons op ruim 80 locaties in Overijssel en Drenthe met voorzieningen op het gebied van wonen, werken, dagactiviteiten, logeren en recreatie. Met ca. 1550 medewerkers en 600 vrijwilligers bieden wij ontwikkelingsmogelijkheden, ondersteuning, (ambulante) begeleiding, verzorging of verpleging aan iedereen die dat nodig heeft om een zo zelfstandig mogelijk leven te kunnen leiden, midden in de samenleving. Dat doen we vanuit de opvatting dat iedereen erbij hoort. Ieder mens leeft zijn leven.

Meer over Baalderborg Groep