Administratief medewerker Planbureau in Apeldoorn
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

De functie

Als medewerker planbureau (administratief medewerker B) ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden; Je ontwikkelt, plant en beheert de perioderoosters van alle medewerkers binnen Riwis. Hierbij houd je rekening met de wetgeving, belangen van medewerkers en beleidskaders van de organisatie met als doel: een optimale personele bezetting. Daarnaast heb je een adviserende rol richting de teamleider, verwerkt administratief de inzet van medewerkers voor de salariëring en biedt ondersteuning bij alle voorkomende werkzaamheden binnen het planbureau. De functie heeft een tijdelijke aard vanwege projectwerkzaamheden en zwangerschapsvervanging.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij vragen

 • Je beschikt over een relevant MBO niveau 4 diploma
 • Je hebt een groot cijfermatig en analytisch vermogen
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie, bij voorkeur roostermaker
 • Werkdagen maandag en woensdag, overige dagen in overleg
 • Je kan snel schakelen bij ad-hoc situaties en voelt je op gemak in een veranderende omgeving
 • Je staat stevig in je schoenen

Inschaling


Wij bieden

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst (ca 8 maanden)
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 40 (min. € 1.898,- / max. € 2.949,- bruto per maand bij fulltime dienstverband)
 • Een klein team waarin een hecht samenwerkingsverband is

Bijzonderheden

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
 • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten
 • De gesprekken vinden plaats op 19 december 2019.

 

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 13 december a.s. via de button 'Solliciteren' in de vacature op onze website:https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/medewerker-planbureau-in-apeldoorn

 

Let op: Niet solliciteren via de button onderaan deze pagina!

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Planbureau, telefoonnummer 055 - 5394685
Functie(s) Administratief medewerker
Publicatiedatum 28-11-2019
Ingangsdatum 1 januari 2020
Reageer voor 13-12-2019
Nummer 49865
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn