Adviseur beroepsopleiden De Beele Voorst
Pluryn

Voor 16 uur per week (zwangerschapsvervanging) vanaf 1 juli 2022

Als adviseur beroepsopleiden ondersteun jij het management en studentbegeleiders van Pluryn, zodat zij optimaal in staat worden gesteld leerlingen en stagiaires de juiste begeleiding in hun leerproces te bieden. Samen één, voor goede zorg!

Dit is jouw werkdag

Jij start je mail op en bekijkt de agenda. Je begint met de briefselectie van BBL-ers. Op de vacature zijn veel reacties gekomen en jij maakt een eerste keuze voor sollicitatiegesprekken. Aansluitend bel je de kandidaten en plant de gesprekken in. Deze gesprekken voer je samen met een teammanager. Je wordt gebeld door een studentbegeleider die een casus met jou wil bespreken van een stagiaire waarmee het niet lekker gaat. Aan jou de taak om hierin te coachen en advies te geven. Na de lunch staat je een lastig gesprek met een leerling te wachten. Ook de docent van het ROC zal hierbij aanwezig zijn. Jullie bespreken de situatie met de leerling en je zorgt ervoor dat de afspraken duidelijk op papier komen te staan. Aan het eind van de middag buig je je nog even over de stage aanvragen van de diverse scholen. Nog een paar plaatsen te vergeven en het is jouw taak om de planning hiervoor in orde te maken.

Dit ben jij

Je vindt het leuk om het leren binnen Pluryn naar een hoger plan te brengen. Als adviseur bouw jij op jouw locaties aan een leercultuur, gekenmerkt door reflectie, vakmanschap en ondernemerschap van teams en medewerkers. Je adviseert de directie en teammanagers, je coacht de studentbegeleiders, je creëert een basis voor groei en ontwikkeling van medewerkers, leerlingen en studenten. Jij bent hands-on, toont eigenaarschap en wilt alle werkzaamheden tot een goed einde brengen. Je vindt het belangrijk om met het hele team eenzelfde visie uit te dragen: wij richten ons op talent, ontwikkeling en performance van ieder individu die binnen Pluryn het vak wil leren.

Dit heb jij

 • Bij voorkeur een afgeronde relevante Mbo of Hbo opleiding gericht op Opleiden, zoals post Hbo Praktijkopleider, Mbo praktijkopleider of lerarenopleiding Zorg en Welzijn is een grote pré;
 • Relevante werkervaring in de sector jeugdzorg/ gehandicaptenzorg en ervaring met studentbegeleiding;
 • Je bent een adviseur met overtuigingskracht, daadkracht en doorzettingsvermogen;
 • Je hebt affiniteit met opleiden in het algemeen, hebt natuurlijke didactische vaardigheden en ontwikkelen en vernieuwen zit in je bloed;
 • Werken in zowel een team als zelfstandig is voor jou geen probleem;
 • Interesse in een parttime functie van 16 uur per week;
 • Een beetje humor is altijd goed!

Dit is Pluryn

We breken de tent af, zodat jij een plek hebt om te bouwen aan een zorgorganisatie in ontwikkeling en aan betere zorg. We willen niet alles weten, zo blijf jij leren. Groei door of stroom in vanuit een ander beroep, dan maken wij de weg vrij. We zijn klaar met vandaag, want we zijn al onderweg naar morgen, naar beter. Er is werk aan de winkel en daar hebben wij jouw frisse ideeën en bedachte initiatieven voor nodig. We weten niks, maar hebben kennis in overvloed voor complexe zorgvragen. Medewerkers zijn deskundig, bijgeschoold en ervaren. De medewerker staat centraal, zodat je de cliënt voorop kunt zetten. Cliënten helpen zichzelf, maar hebben jou daarbij nodig. De beste zorg voor onze doelgroep begint bij jou.

Pluryn biedt je de mogelijkheid om te werken in een vooruitstrevende en betrokken organisatie op een interessant werkterrein.

Het team beroepsopleiden
In onze missie van Beroepsopleiden staan wij voor het duurzaam opleiden van professionals. Dat betekent onder andere dat wij ons richten op talent, ontwikkeling en performance van ieder individu die binnen Pluryn het vak wil leren.?Hiermee doen wij recht aan de behoefte van ieder mens om zich in eigen tijd en tempo te ontwikkelen rekening houdend met de reeds behaalde competenties. Wij zijn een team van tien gedreven professionals op het gebied van initieel opleiden: opleiden voor het vak van (persoonlijk) begeleider in de gehandicaptenzorg en jeugdzorg. Wij werken als team samen, maar je werkt vooral voor locatie De Beele in Voorst waar je aan verbonden bent.

Dit biedt Pluryn

 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 50 met een salaris tussen € 2.501,- en € 3.738,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Het betreft een tijdelijke aanstelling van 16 uur per week vanaf 1 juli 2022 tot en met 31 december 2022;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van je bruto jaarsalaris;
 • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld je sportabonnement of een elektrische fiets;
 • Een leuk, gedreven team die leren en ontwikkelen net zo belangrijk vindt als jij.

Meer weten?

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Christine Zwarts, teamleider beroepsopleiden, via 06-13473298.
 • Andere vragen? Stuur een WhatsApp of bel naar Renate van de Water, recruiter, via 06-22746802.

Deze vacature sluit uiterlijk maandag 25 april 2022.

De gesprekken staan gepland op maandagmiddag 2 mei en maandagmiddag 9 mei, op de locatie De Beele van Pluryn.

Zie jij jezelf dit al doen? Sluit je aan bij Pluryn.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/adviseur-beroepsopleiden-de-beele-voorst

 

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie De Beele
Postcode 7383BH
Stad Voorst
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Mbo/Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Adviseur
Praktijkopleider
Publicatiedatum 11-04-2022
Reageer voor 31-05-2022
Ingangsdatum 11-04-2022
Nummer 109903
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn