Adviseur HRM | Denekamp
Zorggroep Sint Maarten

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij Zorggroep Sint Maarten op de juiste plek! Voor de tijdelijke waarneming tijdens zwangerschapsverlof zoeken we een Adviseur HRM die staat te popelen het HR beleid binnen de Zorggroep samen met de collega’s verder te professionaliseren.

We bieden je:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • de kans te werken voor en verder te bouwen aan de leukste zorgorganisatie in de regio
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten

Deel jij het enthousiasme van je collega’s?

Je bent een gesprekspartner voor het management en houdt daarbij de doelstellingen van de organisatie scherp in het vizier. Vanzelfsprekend draag je hierbij zorg voor aantoonbare resultaten door jouw pragmatische instelling, gedrevenheid en uitstekende communicatieve vaardigheden. Jij weet als HR professional wat er speelt binnen de organisatie, begrijpt de bedrijfsvoering/organisatie én de markt waarin wij opereren. Ontwikkelingen in die markt kun jij doorvertalen naar kansen voor onze organisatie. Jij bent analytisch sterk en vindt het leuk om mee te denken met de uitdagingen waar de organisatie voor staat. Actuele thema’s zijn bijvoorbeeld Verzuim, Werving & selectie, het medewerkerstevredenheidsonderzoek en goed werkgeverschap.

Deze functie biedt jou de ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Als Adviseur HRM maak je onderdeel uit van het HR team.

Plezier!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk. Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

Hier staan we voor

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger
leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit vragen we van jou:

 • Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau op het gebied van HRM en/of P&O en hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de VVT-sector
 • Je hebt aantoonbare ervaring met actuele (strategische) HR thema’s
 • Je bent analytisch en hebt affiniteit met HR processen en systemen
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je bent creatief, zet graag je tanden in nieuwe dingen en denkt in mogelijkheden;
 • Je kijkt altijd naar wat beter kan en durft dit ook te doen

En dit hebben we voor jou in petto:

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Het dienstverband is tijdelijk voor 6 maanden. Je functie is ingedeeld in FWG 55. Als we met elkaar in zee gaan krijg je bovendien volop de kans om nieuwe dingen te proberen, door te leren en het beste uit jezelf en anderen naar boven te halen.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je collega’s? Aarzel dan niet en vul uiterlijk voor 23 februari 2020 het sollicitatieformulier in. Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of de Zorggroep? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Patricia Teesink, Manager HRM via 06-20590238.

Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze collega’s van het HRM Servicecentrum via 06-12083697.

Op 9 maart 2020 worden de sollicitatiegesprekken gepland.

Oh, en voordat we het vergeten…

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Type Vacature
Intern nummer CB-02
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten, Centraal Bureau in Denekamp
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Patricia Teesink, Manager HRM via 06-20590238. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze collega’s van het HRM Servicecentrum via 06-12083697.
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 04-02-2020
Reageer voor 23-02-2020
Ingangsdatum 04-02-2020
Nummer 51147

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten