Adviseur Hulpmiddelen (standplaats Utrecht)
Roessingh Diensten Groep bv (RDG)

Help mensen met een handicap aan de beste technologische hulpmiddelen voor communicatie en deelname aan de maatschappij... 

rdgKompagne is de grootste leverancier in Nederland op het gebied van communicatiehulpmiddelen, computeraanpassingen en omgevingsbediening voor mensen met een handicap.
Voor de regio West zoeken wij op korte termijn een:

Adviseur Hulpmiddelen
(standplaats Utrecht, 32/36 uren per week)

De functie:
Als Adviseur Hulpmiddelen behandel je zelfstandig het hele traject van advies tot levering van hulpmiddelen voor mensen met een communicatieve, motorische en/of verstandelijke beperking. Je adviseert en informeert cliënten en hun therapeuten over de best haalbare oplossing en houdt daarbij rekening met de wensen van de betalende instantie (bijvoorbeeld de zorgverzekeraar). Je bezoekt cliënten thuis of in een instelling en bent verantwoordelijk voor het klantencontact binnen je regio. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van offertes, het realiseren van de implementaties, het verzorgen van instructie en nazorg en het mede realiseren van de commerciële doelstelling van je regioteam.

Wij vragen

 • HBO-opleiding op het gebied van logopedie, ergotherapie, orthopedagogiek of bewegingstechnologie.
 • Affiniteit met het overbrengen van kennis.
 • Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.
 • In bezit van een rijbewijs B.
 • Affiniteit met techniek: computer/smartdevice gerelateerde toepassingen (Windows/Androïd/iOS)
 • Ervaring in het werkveld van Ondersteunde Communicatie is een pré
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Noord/Zuid Holland of Utrecht. 
  Persoonlijke eigenschappen:
 • Zelfstandig
 • Stressbestendig
 • Flexibel, inventief, ondernemend en leergierig
 • Positieve klantgerichte instelling
 • Resultaat- en kwaliteitsgericht
 • Goed organiserend vermogen

Wij bieden

Een zelfstandige en veelzijdige functie in de voorhoede van Ondersteunde Communicatie en Assistive Technology. Je wordt ingeschaald in de CAO Ziekenhuizen, afhankelijk van je leeftijd en ervaring. rdgKompagne biedt daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste dienstbetrekking.

Schriftelijke reacties kunt u voor 23 mei a.s. richten aan de afdeling P&O, Roessinghsbleekweg 161, 7522 AH Enschede of per mail aan [email protected]

Type Vacature
Organisatie Roessingh Diensten Groep bv (RDG)
Locatie Roessingh Dienstengroep BV
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Inlichtingen over deze functie zijn te verkrijgen bij dhr. Tijs van Halteren, Hoofd Advies (088-0310310).
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 21-04-2022
Reageer voor 23-05-2022
Nummer 110204
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh Diensten Groep bv (RDG)

Roessingh Diensten Groep bv (RDG) is als zelfstandige marktgerichte organisatie verbonden met Het Roessingh, centrum voor revalidatie. Direct of indirect helpt RDG mensen met een beperking hun mogelijkheden optimaal te benutten. De productgroep rdgKompagne speelt een leidende rol in Nederland op het terrein van ICT hulpmiddelen voor mensen met een handicap of beperking en is gespecialiseerd in het adviseren, aanpassen en leveren van standaard hulpmiddelen op basis van de individuele behoefte van de klant.

Meer over Roessingh Diensten Groep bv (RDG)