Adviseur ICT - IT advies en strategie
Pluryn

Waar doe jij het voor?
Je hart gaat sneller kloppen bij zorginnovatie en technologie! Je wil met jouw kennis de zorg aan cliënten op een hoger niveau brengen en oplossingen vinden bij het toenemend tekort aan personeel.  Je bent maatschappelijk betrokken en kiest daarom voor een baan in de zorg.

Wat is je rol?

Je bent dagelijks in contact met zorgprofessionals, leidinggevenden en medewerkers van andere ondersteunende diensten. Je voert gesprekken, analyseert informatiebehoefte en begeleidt projecten. Je bent het aanspreekpunt voor het management bij procesverbetering en ICT. Met je ervaring bij diverse zorglocaties en doelgroepen lever je een bijdrage aan de IT-strategie van Pluryn. Je onderhoudt goede contacten met alle collega's van ICT en werkt nauw met hen samen.

Dit ben jij

Je bent een tolk tussen zorg- en ICT-afdelingen en hebt er plezier in om te spreken met uiteenlopende mensen. Je kunt goed luisteren naar de achterliggende vraag. Je bent prettig en gemakkelijk in het contact. Je bent een verbinder, brengt mensen graag met elkaar in contact om samen te werken. Weet mensen te motiveren met je overtuigingskracht.

Je bent steengoed in het analyseren van processen en toepassen van slimme technologie. Je denkt graag mee over het inrichten van nieuwe systemen. Je hebt een praktische kijk. Je weet op het goede moment te kiezen voor inzet van geduld of doorzettingsvermogen.

Dit heb jij

 • Je hebt een HBO+/WO denk- en werkniveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Je bezit uitstekende communicatieve vaardigheden.
 • Je kan goed doorgronden wat de werkelijke vraag is.
 • Je weet zaken van diverse kanten te belichten en tot synergie te brengen.
 • Je weet goed om te gaan met verschillende belangen en wensen.
 • Je communiceert op verschillende niveaus in de organisatie om tot oplossingen te komen.
 • Je bent goed in het analyseren en presenteren van managementinformatie.
 • Je hebt kennis van wet- en regelgeving op het gebied van zorg.

Wij zijn Pluryn

Wij zien een wereld vol mogelijkheden, voor iedereen. We werken samen om kansen te benutten en onze kwaliteit voortdurend te verbeteren. Met onze persoonsgerichte zorg halen we het beste uit onszelf en de cliënt. Ons doel? Het bieden van de juiste behandeling en ondersteuning aan iedereen met een complexe zorgvraag. Voor een zo goed mogelijk leven. Want daar heeft ieder mens recht op. Ook als dat (even) niet op eigen kracht lukt.

Wij weten dat we hierin het verschil kunnen maken. Want we zijn specialisten in jeugdzorg en gehandicaptenzorg. Bij ons werken mensen de er elke dag voor gaan, flexibel zijn, verantwoordelijkheid durven nemen en cliënten en zichzelf graag zien groeien. Hun expertise en betrokkenheid zijn voor Pluryn van onschatbare waarde. Bij ons krijgt je alle mogelijkheden om beter te worden in je vak, je te verdiepen of verbreden en eventueel een nieuwe stap te zetten in je loopbaan binnen Pluryn. Spreekt jou dit aan? Dan ben jij de professional die wij graag in huis willen hebben. We zijn benieuwd naar jouw drijfveer.

Dit is afdeling ICT

Binnen het service center van Pluryn zijn alle ondersteunende diensten op gebied van financiën, HR, marketing en communicatie, facilitair en ICT ondergebracht. De afdeling ICT verzorgt met ruim 50 mensen voor Pluryn alle ICT-diensten, van strategisch tot operationeel niveau. Dit gebeurt in de teams Functioneel beheer, Operations en Informatiemanagement. Jij wordt teamlid van dit laatst genoemde team onder leiding van de directeur ICT.

Als adviseur ondersteun je directie en management van zorg locaties en ondersteunende diensten bij het realiseren van persoonsgerichte cliëntzorg en efficiënte bedrijfsvoering.  Innovatie en technologie dragen bij aan realisatie van de doelen. Privacy en veiligheid worden bewaakt bij het inzetten van IT-middelen.

Dit biedt Pluryn

 • We bieden je een uitdagende, adviseursfunctie, voor 24 tot 36 uur per week;
 • De arbeidsvoorwaarden zijn conform cao Gehandicaptenzorg. Op basis van ervaring en opleiding word je ingeschaald in functiegroep 60 met een salaris tussen €3.289,- en €4.799,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur);
 • Daarbij komt een 13e maand van 8,33% van je bruto jaarsalaris en PBL uren (extra vrije tijd);
 • Een aantrekkelijk meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld je sportabonnement of een elektrische fiets;
 • Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie te verlengen naar onbepaalde tijd.

Meer weten? 

Neem gerust contact met ons op!

 • Voor meer informatie over de inhoud van deze vacature kun je contact opnemen Jan Verheijen, Directeur ICT, via [email protected]
 • Vragen over de sollicitatieprocedure? Stel ze gerust via een WhatsApp aan Stefanie Arts, recruiter, via 06-18211606 of mail naar [email protected] 

Direct solliciteren kan natuurlijk ook! 

Upload jouw reactie via de website van Pluryn via "Direct solliciteren" knop. 

 • Als je past op deze vacature nodigen we je direct uit voor een kennismakingsgesprek.
 • Een assessment kan onderdeel uitmaken van de procedure.

https://www.pluryn.nl/werken-bij/vacature/adviseur-ict---it-advies-en-strategie

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie Nijmegen en omgeving
Postcode 6561KE
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Functie(s) Adviseur Informatiemanagement
Publicatiedatum 03-06-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 03-06-2022
Nummer 111472
Doorsturen Bekijk PDF