Adviseur Informatiemanagement
Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Informatie

Weet jij als geen ander de vertaalslag te maken op het gebied van informatievoorziening? Ben jij communicatief vaardig en heb je zin in een aantal mooie projecten binnen onze altijd veranderende organisatie? Dan is dit jouw nieuwe uitdaging!|

Wie zoeken wij?
Als adviseur informatiemanagement heb jij een sleutelrol bij het ontwikkelen van optimale procesinrichtingen en de juiste informatie-architectuur. Dit doe je door bestuurlijke, organisatorische, juridische, technologische en bedrijfsvoeringontwikkelingen te analyseren en te vertalen naar voorstellen. Zo maak jij samen met de Senior Business Intelligence Specialist 'datadriven' werken mogelijk.

Als adviseur informatiemanagement richt jij je op welke informatie waar nodig is en hoe de informatiestromen in de organisatie lopen. Je analyseert hoe de informatie wordt verwerkt en wat daarbij de eisen zijn. Daarna maak jij de vertaling naar een voor ZONL optimale inrichting van informatievoorziening. Hierbij adviseer je op strategisch en tactisch niveau, gevraagd en ongevraagd, over innovaties en verbetervoorstellen. Ook voer je de regie op projecten om te zorgen dat nieuwe ontwikkelingen aansluiten op doelstellingen voor de lange termijn en kun je een leidende rol pakken binnen dit vakgebied.

Gezien de grote omvang van onze organisatie en de vele ontwikkelingen op dit gebied zijn er vele projecten waarbij jouw expertise gevraagd wordt. Voor de aankomende periode zijn de uitdagingen gelegen in het opbouwen van een expertise op het gebied van PDO. Daarnaast het maken van analyses over elektronische cliëntdossiers en het bieden van advies op het gebied van E-overdracht tussen ziekenhuizen en wijkverpleging. De grootste uitdaging voor de aankomende jaren is gelegen in het aanbrengen van structuur en stabiliteit in ons informatielandschap. Om daarmee de basis te leggen voor een verder digitalisering van onze processen. Als laatste geef je mede vorm aan het informatiebeleid en voer je regie bij het opstellen van de informatiestrategie en informatievoorziening en de daarbij ingezette informatiesystemen.

Als adviseur informatiemanagement opereer je veel zelfstandig en word je door de functionele beheerders, proceseigenaren en de beleidsmedewerkers ondersteund op inhoudelijke onderwerpen. In deze rol, waarin je als adviseur informatiemanagement nadrukkelijk een bijdrage levert aan 'de Zorg voor de toekomst', zal je problemen en weerstanden tegenkomen. Jouw 'het kan wel'-mentaliteit zorgt er echter voor dat er oplossingen ontstaan voor ons primaire proces en dat problemen niet zozeer snél opgelost worden, maar opgelost worden voor altijd. Met jouw persoonlijkheid en kennis ben jij de sparringpartner voor de hele organisatie.

De werkomgeving
Als adviseur informatiemanagement ben jij onderdeel van het team Interne Services. Het team bestaat uit ruim 20 personen. Direct heb jij te maken met de functioneel applicatiebeheerders en zeven collega's bij onze helpdesk 'Fit Helpt'. Daarnaast werk jij veel samen met de teammanager Interne Services en de Senior Business Intelligence Specialist. Wij werken onder andere met de volgende applicaties van waaruit jij je informatie kunt halen: ONS, YSIS, AFAS, HR Core Online en iProva.

Wat vragen wij?
Allereerst zijn wij op zoek naar een fijne, verbindende en inspirerende nieuw collega. Iemand die er zin in heeft de voeten in de klei te steken en te bouwen aan informatiemanagement binnen ZONL. Daarbij:
  • ben je in het bezit van een relevante, afgeronde opleiding op Hbo niveau. Het liefst richting informatiemanagement, maar als je deze kennis hebt opgedaan in aanvullende trainingen of cursussen, volstaat dat ook;
  • ben je communicatief sterk, in staat om samenwerking te bevorderen en draagvlak te creëren bij de interne klant;
  • kun je goed plannen en werkzaamheden organiseren. Je werkt namelijk methodisch en gestructureerd;
  • en beschik je over analytisch vermogen en ben je motiverend en inspirerend.
Wat bieden wij?
Wij bieden je een zeer afwisselende en zelfstandige functie, waarin geen dag hetzelfde is. Werken bij ZONL betekent werken in een inspirerende en professionele omgeving waar ontwikkeling, in alle opzichten, wordt gestimuleerd.
  • Het salaris ligt tussen € 3.084.18 en € 4.426,10 bruto per maand op basis van 36 uur (cao VVT);
  • Het salaris is exclusief vakantiegeld (8%) en een eindejaarsuitkering (8,33%);
  • Werk je thuis? Dan ontvang je een thuiswerkvergoeding van €2,00 netto per dag;
  • Wij bieden in eerste instantie een contract voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging;
  • Naast uitstekende bereikbaarheid van onze kantoren en locaties met het OV, zijn er voor medewerkers voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Wil je op de fiets komen, dan kun je gebruik maken van de fietsregeling.
Wie zijn wij?
Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Wij bieden wonen en zorg, verzorging en verpleging thuis, behandeling en revalidatie, jeugdgezondheidszorg en maatschappelijke werk. Vanuit kleinschalige teams voegen wij voor korte of langere tijd waarde toe aan het leven van unieke mensen. Onze visie op Betrokken zorg is daarbij ons kompas. Samen met de cliënt én diens omgeving maken we mogelijk dat die zorg gegeven wordt, die ook echt nodig is. Die van waarde is. Op het moment dat dit nodig is. Dat doen wij niet alleen, maar zo veel mogelijk met de professionele en informele netwerken die er zijn. Samenwerken vanuit onze kernwaarden verbinding, vertrouwen en verantwoordelijkheid is waar we voor staan. Altijd en overal, professionals met hart voor mensen!

Wil je meer informatie?
Wil je na het lezen van deze vacature meer informatie? Neem dan gerust contact op met Erik Noordman (manager ICT a.i.) via [email protected] of via 06-54656608. Anders met Martha van Dalen (P&O-adviseur) via [email protected] of 06-53916052.

Wil je gelijk solliciteren?
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast en kun je niet wachten om te reageren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via de knop 'solliciteren' op deze pagina. Gedurende de looptijd van deze vacature nemen wij geschikte kandidaten in behandeling.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Zorggroep Oude en Nieuwe Land
Locatie Steenwijk (e.o.)
Postcode 8331 KG
Stad Steenwijk
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Functie(s) Adviseur
Publicatiedatum 13-04-2022
Reageer voor 01-06-2022
Nummer 109968

Zorggroep Oude en Nieuwe Land

Zorggroep Oude en Nieuwe Land is de grootste aanbieder van intramurale en extramurale zorg in de gemeenten Steenwijkerland, Noordoostpolder en Urk. Vanuit onze visie op Betrokken zorg werken wij in de wijken en dorpen met kleine zelfverantwoordelijke teams van wijkverpleegkundigen en verzorgenden. Zo organiseren we samen met de cliënten en hun sociale netwerk de verpleging en verzorging thuis. Doel is dat de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven wonen en de regie houdt over zijn of haar leven. Kwaliteit van zorg staat voorop! Wij kunnen alle vormen van verpleging en verzorging thuis bieden, overdag en ’s nachts. Zorggroep Oude en Nieuwe Land heeft verschillende vacatures voor verzorgenden IG, zowel op onze woonzorglocaties als in de wijkteams in de gemeenten Steenwijkerland, Urk en Noordoostpolder. Bekijk het onderstaande filmpje van Natascha, zij is verzorgende IG en werkt al jaren met plezier bij de Zorggroep. Ze vertelt over haar ervaringen en haar passie voor het werk. Benieuwd naar onze vacatures? Kijk dan op www.zorggroep-onl.nl/werken-leren/

Meer over Zorggroep Oude en Nieuwe Land