Adviseur Kwaliteit & Veiligheid - 24 uur - Olst, Loenen en Zutphen
De Seizoenen

Informatie

Aangenaam,
wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden we zo'n 600 bewoners met een verstandelijke beperking van uit een antroposofische mens- en levensvisie. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom staat dat bij ons centraal.

DeSeizoenen is voor de locaties in Olst, Loenen en Zutphen op zoek naar een ervaren en enthousiaste Adviseur Kwaliteit & Veiligheid voor 24 per week.

Afdeling Kwaliteit en Veiligheid

Als professional op het gebied van kwaliteit & veiligheid in de gehandicaptenzorg voorzie je het locatiemanagement en het bestuur van DeSeizoenen van advies op het gebied van kwaliteit & veiligheidsvraagstukken. Samen met nog twee collega's op de afdeling organiseer je de randvoorwaarden die nodig zijn om bij DeSeizoenen kwaliteit & veiligheid mogelijk te maken. Bij DeSeizoenen betekent dat, dat je overlegt met het management van de oostelijke locaties wat er op dat moment rondom kwaliteit & veiligheid noodzakelijk is. Hiervoor ben je vaak op onze oostelijke locaties aanwezig in Olst, Loenen en Zutphen. Daarnaast overleggen we binnen de afdeling met enige regelmaat op de hoofdlocatie Bronlaak (Oplo) en via Teams.

Je voedt het management en het bestuur met je analyses uit incidentenrapportages, audits en andere onderzoeken. Je ondersteunt het management bij het uitvoeren van verbeteracties op locatie. Dit kan uiteenlopen van het maken van een (lokaal) plan tot het instrueren van teams over een bepaald onderwerp. DeSeizoenen kent een aantal beleidscommissies die je ondersteunt in de beleidsvorming.

Kortom, een veelzijdige functie, waarin je een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van de afdeling Kwaliteit & Veiligheid.

Jij hebt een afgeronde relevante hbo-opleiding op het gebied van kwaliteits- en procesmanagement. Je hebt kennis van de WKKGZ, kwaliteitsmanagementsystemen (ISO), de Wet Zorg en Dwang en een elektronisch cliëntendossier. Kennis van ONS en Zenya/Iprova is een pré.

Als adviseur geef je leiding aan projecten en verandertrajecten, dus projectmatig werken heb je in je vingers. Verder heb je ervaring met het toetsen van de effectiviteit en kwaliteit van beleid, protocollen. Je hebt ervaring in het onderzoeken van calamiteiten in de zorg. Je hebt ervaring met ISO-certificering en aantoonbare ervaring in de sector zorg en welzijn. Je hebt een zelfstandige en doortastende werkhouding, en vindt het leuk om in teamverband opdrachten te volbrengen. Je bent leergierig, vasthoudend en een overtuigend adviseur. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling. Je bent in staat om klantgericht te werken met voldoende professionele afstand. Je hebt een respectvolle houding met tact en hulpvaardigheid. Je bent bereid te reizen naar verschillende locaties.

Wij bieden een uitdagende functie met fijne arbeidsvoorwaarden, waaronder een passend salaris (CAO GHZ FWG 60) en een vaste eindejaarsuitkering. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk en investeren graag in opleiding van onze mensen. Je start met een arbeidsovereenkomst voor de duur van één jaar met de intentie om deze te verlengen voor onbepaalde tijd.

Meer weten?

Wil je meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen met Inge van den Tillaard, adviseur Kwaliteit & Veiligheid, op telefoonnummer 06-57084218. Je kunt t/m 26 augustus solliciteren.

Type Vacature
Organisatie De Seizoenen
Locatie DeSeizoenen, locatie Overkempe in Olst
Postcode 8121CS
Stad Olst
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Diverse mogelijkheden
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 04-08-2022
Reageer voor 26-08-2022
Nummer 113114

De Seizoenen

De Seizoenen verleent op verschillende locaties in Nederland intra- en extramurale gehandicaptenzorg. Wij ondersteunen mensen om zich naar vol vermogen te ontplooien en werken daarbij vanuit een antroposofische visie. Dat betekent dat we uitgaan van de mogelijkheden, talenten en wensen van cliënten en rekening houden met zijn of haar beperking. We zijn een woon en werkgemeenschap en de gezamenlijkheid is voelbaar en daar zijn we best trots op. Onze medewerkers zetten de bewoner echt centraal !

Meer over De Seizoenen