Adviseur Leren en Ontwikkelen
Verian

In verband met het vertrek van één van onze collega’s zijn wij op zoek naar een  

Adviseur Leren en Ontwikkelen
24 uur per week

Wat ga je doen? 
Samen met je collega Adviseurs Leren en Ontwikkelen ontwikkel je verschillende leer-en ontwikkeltrajecten voor onze zorgprofessionals zodat zij zich verder kunnen ontwikkelen en ondersteund worden in hun werk. Je signaleert ontwikkelingen op het gebied van opleiden in de zorg, de arbeidsmarkt, bewaakt het leerklimaat in de teams en de aansluiting tussen de (beroeps)opleidingen en de praktijk. Daarnaast adviseer en ondersteun je het management m.b.t. vraagstukken op opleidingsgebied.

Elke Adviseur Leren en Ontwikkelen heeft eigen aandachtsgebieden. Jij bent de expert op het gebied van het leermanagement systeem (LMS). Je hebt affiniteit met de technische aspecten die hiermee gemoeid zijn en denkt graag mee in de doorontwikkeling van het LMS. Het aanvragen van subsidies en erkenningen en het schrijven van beleid behoren ook tot jouw aandachtsgebieden. Daarnaast heb je kennis van bevoegd en bekwaamheid m.b.t. verzorgende- en verpleegtechnische handelingen en voel jij je verantwoordelijk voor het borgen hiervan.


Het Leren en Ontwikkelen heeft niet alleen een belangrijke plek in de strategische koers, maar krijgt op korte termijn ook fysiek een nieuwe plek; De Vérian Academie. De Verian Academie is een plek waar wij met en van elkaar willen leren in een fijne en gezellige omgeving.

Wij willen De Vérian Academie breder op de kaart zetten. Als Adviseur Leren en Ontwikkelen heb jij contacten met externe partijen en draag jij met je innovatieve ideeën graag je steentje hier aan bij!

Wie ben jij? 

 • Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en je hebt kennis met betrekking tot opleiden en didactiek. Je hebt de opleiding Opleidingskunde met goed gevolg afgerond of je bent bereid om deze binnen Vérian te behalen.
 • Je hebt kennis en ervaring in de thuiszorg (let op: dit is een pré);
 • Je werkt zelfstandig en kunt overstijgend mee denken;
 • Je bent stressbestendig en kunt flexibel bewegen tussen de verschillende werkzaamheden;
 • Je bent commercieel ingesteld en durft buiten de bestaande kaders te denken;
 • Je weet collega’s en leerlingen te motiveren. Daarnaast beschik je over inlevingsvermogen.

Wat bieden wij jou? 

 • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor in eerste instantie de duur van een jaar;
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao VVT. Je wordt ingeschaald in FWG 55;
 • Een uitdagende functie in een Academie die nog in ontwikkeling is, waarbij er voor jou ruimte is om mee te denken in de praktische vormgeving;
 • Je komt te werken in een enthousiast team, waarin kwaliteit van het opleiden hoog in het vaandel staat;
 • Je krijgt de ruimte om, in overleg, je werkweek flexibel in te delen.

Wil je graag meer informatie?
Neem dan contact op met Marion Pol of Loes van ’t Hooft, Adviseurs Leren en Ontwikkelen via [email protected] In verband met de vakantie periode kan het langer duren voor je een reactie ontvangt.

Ben je ervan overtuigd dat dit jouw kans is? Reageer dan via onderstaand sollicitatieformulier. De sluitingsdatum van de vacature 31 augustus a.s.. Je wordt daarna z.s.m. geïnformeerd over het vervolg van de procedure. 

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Apeldoorn
Postcode 7336 BA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Persoonlijk Begeleider
Procescoördinator
Staffunctionaris
Publicatiedatum 02-08-2022
Reageer voor 01-09-2022
Ingangsdatum 02-08-2022
Nummer 113022
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian