Controller
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij degene die alles weet van het beheren en verzamelen van managementinformatie?
 • Weet jij te adviseren op basis van analyses en gegevens?
 • Ben jij organisatie sensitief en gewend aan deadlines?

Dan gaan we graag in gesprek met jou!

In deze veelzijdige functie verzorg jij de gehele Planning & Control cyclus waaronder de begroting, kwartaalrapportages en de jaarrekening. Als Adviseur geef jij de inzichten in de resultaten van Carintreggeland. Daarmee maak jij het voor de Raad van Bestuur en het management, dat zij in een vroeg stadium in staat zijn om eventuele  (bij)sturingsmaatregelen te nemen. Dit kunnen ze doen door middel van jou goed onderbouwde plannen en voortdurende monitoring!

Jij bent het aanspreekpunt voor de managers Zorg en de ondersteunende diensten.  Je adviseert gevraagd en ongevraagd en jij bent in staat collega’s van verschillende niveaus mee te nemen in het boeiende verhaal achter de cijfers. Het verdiepen in landelijke ontwikkelingen binnen de zorg heeft jouw grote interesse waardoor jij de organisatie kunt helpen om de impact hiervan te vertalen naar risico’s, mogelijkheden en consequenties.

Je levert een actieve bijdrage aan de verdere ontwikkeling, implementatie, evaluatie en doorontwikkeling van de P&C cyclus, informatievoorziening en datamanagement. Dit doen we veelal op projectbasis waardoor je samenwerkt met professionals vanuit verschillende disciplines.

Je maakt onderdeel uit van een team met adviseurs planning en control. Door jouw stijl van samenwerken ben jij als geen ander in staat maximaal bij te dragen aan de verbinding, samenwerking en afstemming binnen het team en tussen de verschillende segmenten, managers en afdelingen waardoor wij uiteindelijk samen de beste zorg kunnen leveren richting onze cliënten.

Wie ben jij

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding op het gebied van bedrijfskunde, bedrijfseconomie of controlling.
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent pro actief en een kritische sparringpartner.
 • Je bent organisatiesensitief, communicatief en maakt gemakkelijk verbinding.
 • Je bent op de hoogte van relevante ontwikkelingen en trends en in staat om deze kennis te benutten ten behoeve van de organisatie.
 • Je hebt het vermogen in te spelen op veranderingen en hierin te adviseren.
 • Je bent een doorzetter en teamspeler.
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen.

Je vindt bij ons

 • Een heel divers takenpakket met complexe en uitdagende vraagstukken waar jij vanuit jouw expertise direct mee aan de slag kunt!
 • Een uitdagende plek in een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team in een dynamische organisatie, dat openstaat voor nieuwe ontwikkelingen.
 • Goed ingerichte automatisering, binnen de afdeling wordt onder andere gewerkt met AFAS Profit, Lucanet, Viewpoint en Fierit.
 • Beloning volgens CAO VVT FWG 55 maximaal € 4.426,10 Bruto per maand op basis van 36 uur.  
 • Een vast contract ligt klaar voor jou om te tekenen
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen.

Binnen Carintreggeland werken wij vanuit een duidelijk visie, namelijk een Waardevol Leven voor onze cliënten. Deze visie staat bij ons centraal en vinden wij erg belangrijk. Wat voor ons minstens zo belangrijk en ook onderdeel van onze visie is, is Waardevol Werken.  
Wij zijn van mening dat de beleving van Waardevol Werken een belangrijke voorwaarde is om de beste zorg te kunnen bieden en daarmee optimaal te kunnen bijdragen aan een Waardevol Leven voor onze cliënten.   
   
Carintreggeland heeft daarom als organisatie veel aandacht voor Waardevol Werken voor onze huidige collega’s én voor jou als toekomstige collega! Om dit te kunnen waarborgen biedt onze organisatie tal van mogelijkheden om dit te kunnen verwezenlijken.    
   
Zo vinden wij vanuit deze visie een goede werk- en privébalans erg belangrijk. Daarvoor zijn er in elke fase in jouw leven passende mogelijkheden.?Wij stimuleren jou als medewerker om daarbij zelf de regie pakken over je leven en over je baan!   
Ook geven wij jou graag de gelegenheid én de verantwoordelijkheid om te leren en te ontwikkelen. Carintreggeland faciliteert, jij pakt het op. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de scholingen via ons leerplein.   
Dit alles doen we met de intentie jouw werkplezier te behouden of te verhogen.  

Kom jij ook Waardevol Werken bij Carintreggeland? 

Interesse

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar [email protected] 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk dan hier

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Je kunt solliciteren tot en met 10 juni 2022. 

Type Werkplein
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, Hartstralaan
Postcode 7555 PJ
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij [email protected]
Functie(s) Adviseur
Controller
Publicatiedatum 04-07-2022
Reageer voor 01-08-2022
Nummer 111269

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland