ADVISEUR PO&O
Ambiq

Functieomschrijving

 

Omschrijf jij jezelf als een bevlogen en ervaren adviseur PO&O en ben jij toe aan de volgende stap in jouw carrière binnen een ambitieuze setting? Dan past Ambiq helemaal bij jou!

Wij zoeken een adviseur PO&O die sterk is in het ontwikkelen van beleid en in staat is om vanuit de visie eenheid in de uitvoering te borgen. In deze functie voer jij regelmatig overleg met de Raad van Bestuur als het gaat om personeel, ontwikkelingen op personeelsgebied en de impact daarvan op de organisatie. Gezien de arbeidsmarkt zal één van jouw eerste opdrachten liggen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment.

Jij gaat jouw projecten uitvoeren voor het totale werkgebied van Ambiq en bent daardoor regelmatig op andere locaties te vinden. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse HR werkzaamheden van de Raad van Bestuur, inclusief Planning & Control en Innovatie. Je werkt in een team van drie Adviseurs P&O met elk een eigen aandachtsgebied en eigen projecten. Jij hebt een coördinerende rol en daarmee ook het aanspreekpunt van de afdeling voor het MT, de RVB en de RVT.

Je zult je werkzaamheden gaan uitvoeren voor het totale werkgebied van Ambiq en dus regelmatig op andere locaties zijn.
Je zult minimaal twee dagen in de week in Hengelo aanwezig zijn. Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden.

Functie eisen

Wat vragen we?
-           Een afgeronde HBO opleiding HRM of vergelijkbaar
-           Minimaal 5 tot 10 jaar ervaring binnen een complexe (zorg)organisatie
-           Kennis van arbeidsmarktcommunicatie is een pré
-           Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden
-           Rijbewijs B en in het bezit van een auto
-           Bereidheid om binnen het totale werkgebied van Ambiq ingezet te worden
-           Een proactieve, creatieve, resultaatgerichte collega met relativerend vermogen

Inschaling

Wat bieden we?
-           Werken binnen een dynamische, professionele organisatie
-           Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
-           Salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG 55

Bijzonderheden

Bijzonderheden:
- Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.
- De werving en selectie voor deze vacture verloopt NIET via Zorgselect maar via Eqib. Klik hier voor meer informatie en solliciteer naar deze uitdagende baan in een hecht, gezellig team.

 

Ambiq heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een eindejaarsuitkering, werkkostenregelingen en een aantrekkelijk scholingsaanbod (BHV, Oplossingsgericht werken, Systeemgericht werken en Weerbaarheid & bejegening).

Onderdeel van onze aanstellingsprocedure is het aanleveren van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Daarnaast doen wij een referentiecheck.

Type Werkplein
Organisatie Ambiq
Locatie Ambiq, locatie dienstencentrum Hengelo
Postcode 7555SK
Stad Hengelo
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Els Oonk, directeur Bedrijfsbureau op telefoonnummer 088-7776000. Voor meer informatie over Ambiq, ga naar onze website www.ambiq.nl
Functie(s) Personeelsadviseur
Publicatiedatum 28-02-2019
Ingangsdatum Per direct
Reageer voor 15-04-2019
Nummer 44072
Doorsturen Bekijk PDF

Ambiq

Ambiq als werkgever: specialistisch, ambitieus, aandacht en ontwikkeling. Werken bij Ambiq betekent de cliënt centraal zetten, waarbij we werken vanuit de hulpvraag van de cliënt en zijn/haar systeem. Als medewerker werk je met jongeren met een lichtverstandelijke beperking in combinatie met (ernstige) opvoed- en gedragsproblematiek. Ambiq werkt hierbij vanuit haar visie systeemgericht, oplossingsgericht en competentiegericht om de hulpvraag van de cliënt zo optimaal mogelijk met de cliënt te beantwoorden. Ambiq is een specialist op LVB en biedt ambulante ondersteuning en intramurale hulpverlening. We bieden een compleet pakket aan zorgvormen waardoor een antwoord op bijna alle hulpvragen geboden kan worden in de nabije omgeving van de cliënt. Ambiq is ambitieus, open en betrokken organisatie waar veel aandacht is voor jouw ontwikkeling. Er zijn mogelijkheden voor scholing en je kunt een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van de expertgebieden Trauma, Seksuele gedagsproblematiek, Hechtingsproblematiek en Agressie. Samenwerking en verbinding zoeken met elkaar staat centraal bij ons: Je collega’s staan altijd voor je klaar. Zelfstandigheid en eigen (professionele) verantwoordelijkheid is belangrijk. De drie kernwaarden van Ambiq zijn betrokken, vakkundig en toekomstgericht. De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de richtlijnen cao-gehandicaptenzorg.

Meer over Ambiq