Adviseur PR & Communicatie met blik op voortgang.
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Waar?

Vanwege zwangerschapsverlof ontstaat in de periode van augustus 2021 tot januari 2022 een tijdelijke vacature voor een ervaren collega binnen de afdeling PR & Communicatie.

Regio:                                  TMZ breed
Standplaats:                     Het Dijkhuis in Borne (nu vanuit huis)
Aantal uur per week:    28 - 32  uur

De afdeling PR & Communicatie bestaat uit een klein team van ervaren, gemotiveerde en goed opgeleide professionals, elk met een eigen expertise, interesse- en takenpakket. Als jong en open team wordt meegedacht over de doelstellingen van de afdeling binnen het meerjarenplan van de organisatie en worden de werkzaamheden uitgevoerd die noodzakelijk zijn om de gestelde doelen te realiseren. Hierin is nauwe samenwerking met zowel bestuur, MT, lijn- en staf afdelingen van belang om gezamenlijk succesvol te zijn bij alle interne en externe communicatie van TMZ.

Zie jij het voor je?

Coördineren en ondersteunen
Gedurende de periode van waarneming houd jij je bezig met een aantal afgebakende opdrachten, maar bied jij ook ondersteuning aan jouw collega’s bij lopende projecten. Binnen de diverse projectgroepen ondersteun jij op het gebied van communicatie. Jij bent het eerste aanspreekpunt op het gebied van PR en communicatie. Jij onderhoudt contacten met de pers en vervult een regisserende en coördinerende rol met betrekking tot de informatievoorziening en crisiscommunicatie.

Adviseren en uitvoeren
Jij adviseert het management en de Raad van Bestuur over de in- en externe communicatie en de daarbij in te zetten communicatie middelen. Jij fungeert als sparringpartner waar het gaat om communicatie vraagstukken. Naast jouw adviserende rol houd jij je ook bezig met de uitwerking en uitvoering van de adviezen.

Jij zoekt verbinding met externe partners om tot een gezamenlijke communicatiestrategie te komen en meerwaarde te genereren op het gebied van samenwerkingsverbanden. Binnen de in- en externe overlegvormen vervul jij een actieve rol. Jij meet en monitort de mediaprestatie en stelt waar nodig op basis hiervan de communicatie bij. Als adviseur PR en communicatie draag jij (mede) verantwoordelijkheid voor de interne- en externe communicatie en de manier waarop de organisatie gepresenteerd wordt.

Wat staat er tegenover

 • Salarisinschaling en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden via de TMZ Academie, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

Jij hebt nodig:

 • Diploma HBO of WO op het gebied van communicatie;
 • Minimaal 5 jaar ervaring als communicatie adviseur;
 • In staat om werkzaamheden snel eigen te maken;
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
 • Rust en overzicht bewaren in hectiek en drukke periodes;
 • Empathisch vermogen en goede sociale en communicatieve vaardigheden;
 • Affiniteit met de zorgsector en goed in de omgang met verschillende mensen;
 • Verklaring omtrent Gedrag (VOG) – TMZ betaalt de kosten.

Nu jij!

Adviseurs PR & Communicatie kunnen snel meebewegen. Jij wacht vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen over de afdeling of de werkzaamheden? Neem dan contact op met het team via communicatie@triviummeulenbeltzorg.nl;
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button vóór 17 mei 2021. Wij reageren zo snel mogelijk.
 • De eerste gesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 26 mei 2021.

Bijzonderheden

Vanwege de Corona maatregelen zal de procedure anders verlopen dan gebruikelijk.
Wij vragen om begrip.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 021.014
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Regio Twente
Postcode 7602 PW
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, vervanging bij zwangerschap
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 26-04-2021
Reageer voor 17-05-2021
Ingangsdatum 21-04-2021
Nummer 66366

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)