Adviseur Opleidingen
Medrie

Functieomschrijving

Inhoud van de functie

  • Ondersteunen, adviseren en verhelderen van scholingsvragen van interne en externe opdrachtgevers.
  • Ontwikkelen en organiseren van scholingsaanbod in samenwerking met externe partners en docenten, aansluitend bij leerwensen en benodigde kwalificaties van diverse beroepsgroepen.
  • Contracteren van docenten en opleidingsorganisaties.
  • Evalueren en bijstellen van scholingsprogramma’s in samenwerking met managers, klanten en docenten.
  • Innoveren van scholingsprogramma's en scholingsvormen passend bij doelgroepen.
  • Bijdragen aan scholingsjaarplan(nen) en jaarverslag.
  • Mede coördineren van accreditatie van scholingsaanbod.
  • Ondersteunen van toetsingscommissies voor instellingsaccreditatie en eigen kwaliteit.
  • Opstellen van financiële begroting voor individuele scholingen en eigen scholingspakket.
  • Volgen van ontwikkelingen in de actualiteit en eerstelijnszorg en daarop gebaseerd proactief adviseren.

Functie eisen

Wij vragen

HBO werk- en denkniveau met een onderwijskundige achtergrond.

Enige jaren werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur binnen de gezondheidszorg.

De functie vraagt om flexibiliteit in werkdagen en –tijden.

Profiel

Je bent een zelfstartende professional die zijn/haar weg in onze organisatie al snel weet te vinden. Je maakt makkelijk contact, kunt goed luisteren, bent analytisch en vraagt door totdat er een gezamenlijk beeld is van de scholingsvraag. Dit maakt je een prettige gesprekspartner voor onze (potentiële) klanten in het werkgebied van Medrie. Je werkt planmatig en bent inventief in het opstellen van een passend scholingsaanbod. Je staat open voor diverse invalshoeken, maar kunt ook overtuigend zijn in je advies en keuzes. Je stelt je collegiaal op en draagt graag jouw steentje bij aan de activiteiten die het Scholingsbureau organiseert, ook buiten kantooruren.

Inschaling

Wij bieden

Een dynamische omgeving en een veelzijdig takenpakket. De functie biedt een grote mate van zelfstandigheid. Je krijgt eerst een arbeidsovereenkomst voor de periode van een jaar, waarna een vast dienstverband tot de mogelijkheden behoort. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Huisartsenzorg en op basis van een 38-urige werkweek. De functie is ingedeeld in functieschaal 8 (max. € 4.173,00 bruto per maand). De standplaats is Zwolle.

Bijzonderheden

Over de organisatie

Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel.

Over het Scholingsbureau

Het Scholingsbureau Medrie organiseert nascholing en events voor huisartsen, doktersassistenten, triagisten en praktijkondersteuners in de acute zorg, zorgketens en dagpraktijken. In 2018 ging het om circa 100 bijeenkomsten en 2000 deelnemers. De focus ligt op medisch-inhoudelijke kennis, maar ook op vaardigheden gericht op efficiënte en patiëntvriendelijke zorg. Daarnaast spelen we in op de actualiteit van de eerstelijnszorg, bijvoorbeeld met onderwerpen rond ‘positive health’ en e-health. Binnen Medrie (200 medewerkers) is door het Scholingsbureau een professioneel ontwikkeltraject voor de medewerkers gestart.

Ons huidig team bestaat uit 3,5 fte. De manager Scholingsbureau maakt deel uit van het Managementteam, waarmee scholing een strategische positie heeft.

Informatie en reageren

Meer informatie over de organisatie kun je vinden op onze website www.medrie.nl. Wil je iets weten, neem dan contact op met Hans Busio, manager Scholingsbureau, via 06 – 82 11 03 93 of Rian Bron, Scholingscoördinator, via 06 – 83 97 54 77

Jouw motivatiebrief met actueel CV kun je vóór 5 januari 2020  a.s. sturen via de knop 'solliciteren'.

Eerste ronde sollicitatiegesprekken vindt plaats op maandagochtend 16 december. Een eventuele tweede ronde is op dinsdagmiddag 17 december. Het arbeidsvoorwaardengesprek vindt plaats op donderdag 19 december om 13.00 uur.

Voor deze functie werven wij gelijktijdig intern en extern. Een referentiecheck maakt onderdeel uit van de procedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie in Zwolle
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Huisartsenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Opleidingsadviseur/Trainer
Publicatiedatum 27-11-2019
Reageer voor 05-01-2020
Ingangsdatum 27-11-2019
Nummer 49844

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie