Adviseur Zorgproces en Kwaliteit
Sensire

Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste taak is het ondersteunen van het primair proces van onze klantlijn Wonen met Zorg. Je zorgt er in nauwe afstemming met de teams voor dat processen up-to-date zijn en de kwaliteit van onze systemen in balans is met de kwaliteit die de zorgprofessional in zijn of haar dagelijkse werk ervaart. Je stelt je hierbij steeds de vraag hoe op een innovatieve wijze aan de klantbelofte kan worden voldaan. Hiermee faciliteer je jouw collega’s binnen Wonen met Zorg in hun professionele autonomie met als uiteindelijk doel een excellente beleving door de klant van zorg.

Je bent tevens verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren, bewaken en beheren van het kwaliteitsbeleid binnen Wonen met Zorg. Je werkt hierbij nauw samen met de zorgprofessionals en de controller kwaliteit. Op basis van bijvoorbeeld audits, interne onderzoeken en afwijkingen die je zelf signaleert, geef je de klantlijn directie advies over ontwikkel- of verbetervoorstellen. Dit doe je zowel gevraagd als ongevraagd. Deze verbetervoorstellen werk je verder uit samen met collega’s van verschillende afdelingen, om ze vervolgens succesvol te implementeren in de teams. 

Wie ben jij?

Jij beschikt over de nodige sociale vaardigheden zoals tact en vraaggerichtheid. Hierdoor weet jij gemakkelijk wensen, eisen en knelpunten uit verschillende lagen in de organisatie op te halen en samen te brengen. Je hebt daarnaast het (analytische) vermogen om deze samen te brengen en om te zetten naar (strategische) verbetervoorstellen welke aansluiten bij de doelen van de klantlijn of Sensire. Door systematisch te werk te gaan lukt het jou deze projecten tot een goed einde te brengen.

Wij werven specifiek voor een verpleegkundige met ervaring in intramurale ouderenzorg in een dynamische organisatie.

Verder heb jij; 
  • Een afgeronde hbo-opleiding Verpleegkunde en/of Paramedische zorg;
  • Bij voorkeur enige jaren werkervaring in de (ouderen)zorg;
  • Kennis van relevante wet- en regelgeving binnen de zorgsector;
  • Goede schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden om te kunnen; communiceren met belanghebbenden op verschillende niveaus;
  • Kennis van en ervaring met rapportagesystemen en projectmanagement.

Bij indiensttreding vragen wij jou een VOG te overleggen.
 

Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

Wij bieden een uitdagende baan bij een innovatieve organisatie in een inspirerende werkomgeving. Voor deze functie geldt een werkweek van 32 uur per week. De werkdagen bepalen we in overleg. Deze functie is ingedeeld in de functiegroep FWG 55 (€2.533,15 - €4.021,18) o.b.v. 36 uur, exclusief 8% vakantiegeld en 7,4% eindejaarsuitkering) conform de cao VVT.

Sollicitatieprocedure
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature, dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren via onderstaande button!

Heb je eerst nog vragen?
Neem gerust contact op met Christiene van den Nieuwenhof, Secretaresse Wonen met Zorg 06-10478240

-

-

-
Type Vacature
Intern nummer 2533
Organisatie Sensire
Locatie Sensire centraal kantoor
Postcode 7051DA
Stad Varsseveld
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau HBO+
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Heidi Wijgman-Schuurman, h.wijgman@sensire.nl, +31 6 30259064
Functie(s) Adviseur
Overig
Procescoördinator
Publicatiedatum 20-01-2020
Reageer voor 29-02-2020
Ingangsdatum 20-01-2020
Nummer 50816

Sensire

Sensire: werken zoals jij wilt Werken bij Sensire is altijd: samenwerken. Met klanten en bewoners, die je goed leert kennen. Met mantelzorgers en familieleden, waarmee je oplossingen vindt. En met collega’s die, net als jij, vakmensen zijn die niet de zorg maar een gelukkig leven centraal stellen. Voor jou én voor je klanten De zorg is volop in beweging. ‘Leven zoals u wilt’ is de belofte die wij doen aan onze klanten en bewoners. Om deze belofte waar te kunnen maken is de inzet van technologie onvermijdelijk. De inzet van de medido, zorg op afstand en beeldbellen zijn enkele voorbeelden van digitale middelen die worden ingezet bij Sensire. Maar…technologie en innovatie zit hem niet alleen in de inzet van middelen. Het zit in ons DNA om onze klanten en bewoners goed te leren kennen, zodat zij zelf de beslissing kunnen nemen hoe zij willen leven. Met dit als vertrekpunt organiseren wij de zorg rondom de klant of bewoner. Sensire wil niet alleen haar klanten, maar ook haar medewerkers bevestigen in hun keuze voor Sensire. Dat betekent dat we elkaar het vertrouwen geven dat de collega’s verdienen en hun werk zo goed mogelijk ondersteunen. In het dagelijkse werk betekent dat: Een goede sfeer, korte lijnen naar gespecialiseerde collega’s en ondersteunende diensten en echte aandacht voor waar het allemaal om draait: Een fijn en betekenisvol leven voor onze klanten, bewoners en collega’s!

Meer over Sensire