Afdelingsassistent Hoge Es afdeling Noetseler Es
ZorgAccent

Functieomschrijving

Binnen onze afdeling Noetseler Es werken we met de visie ,, net als thuis" waarbij de zelfredzaamheid v.d. bewoner wordt gestimuleerd of in stand wordt gehouden. Bij onze kleinschalige en persoonlijke manier van wonen en werken staat de relatie tussen bewoner, zorgverlener en vrijwilliger centraal, zo krijgt de bewoner de zorg die het best bij hem/haar past.

Je maakt deel uit van een zelfsturend team. Je verricht schoonmaak-opruim en andere huishoudelijke werkzaamheden zoals, schoonmaken appartementen, douche, toilet, huiskamer, facilitaire ruimtes (werkhok, wasruimte en opslagruimte)
Overweg kunnen met digitaal dossier, mail en boodschappen online bestellen.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/afdelingsassistent-hoge-es-afdeling-noetseler-es/ 

Functie eisen

Een man/vrouw die collegiaal en graag onderdeel van een team is. Met respect, geduld en gevoel voor humor omgaat met onze bewoners. Eigen verantwoordelijkheid voelt voor de taken die bij je functie horen. Iemand die zelf haar taken flexibel en praktisch kan indelen, die voldoening haalt uit het netjes werken en schoonhouden van de appartementen en afdeling.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/afdelingsassistent-hoge-es-afdeling-noetseler-es/ 

Inschaling

De functie is voor 12 uur per week, vaste dagen in overleg, mag in schooluren zijn, met een proeftijd van 2 maanden en contract voor bepaalde tijd met vooruitzicht een vast contract.
Je salaris is ingeschaald in FWG schaal 15 conform de CAO VVT.

Solliciteren kan via onze site: https://talentvoorzorgaccent.nl/vacature/afdelingsassistent-hoge-es-afdeling-noetseler-es/ 

Type Werkplein
Organisatie ZorgAccent
Locatie ZorgAccent
Postcode 7604AD
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 1
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Afdelingsassistent
Publicatiedatum 19-07-2022
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 19-08-2022
Nummer 112652
Doorsturen Bekijk PDF

ZorgAccent

Werken en zorgen in zelfsturende teams: een uitdaging voor zorgprofessionals. Als veelzijdige zorgorganisatie biedt ZorgAccent in haar werkgebied Noord West Twente & Salland dag en nacht verzorging, verpleging en gespecialiseerde zorg, bij mensen thuis of in een van onze woonzorglocaties. Om de mensen die zorg nodig hebben zo goed en persoonlijk mogelijke zorg te bieden, werken onze ruim 2100 zorgprofessionals (ondersteund door 1200 vrijwilligers) in zelfsturende teams. Een manier van werken en zorgen waarin jij jouw talenten volop kunt ontwikkelen. Een mooie uitdaging voor jou als professional: bij mensen thuis in de wijk of in een van onze Net als Thuis woonzorglocaties. Dus wil jij mensen ook laten ervaren hoe bijzonder onze zorg is? Solliciteer dan op een van onze vacatures!

Meer over ZorgAccent