Agogisch medewerker (HBO)
GGNet

Functieomschrijving

Maak jij het verschil?
Wij zoeken een Agoog die zorg en psychiatrie weet te combineren.

 

Dit ga je doen

De kernwoorden voor de zorg op de afdeling de Mark 5+7 zijn stimuleren, motiveren en het in stand houden van de mogelijkheden die iemand heeft.

Als psychiatrisch verpleegkundige stel je de verpleegkundige diagnose vast en maak je een begeleidingsplan. Op basis hiervan verleen je zorg aan patiënten. Er wordt gewerkt volgens het principe van persoonlijk begeleiderschap, je coördineert de zorg en behandeling voor de jouw toegewezen patiënten en onderhoudt contacten met het patiëntsysteem. Je werkt in een team dat voornamelijk bestaat uit verpleegkundigen en bent verantwoordelijk voor een goede werkoverdracht en het rapporteren van problemen en bijzonderheden.

 

Hier ga je werken

Mark 5+7 is een afdeling die valt onder zorgeenheid intensieve vervolgbehandeling in Warnsveld, waar 12 zeer kwetsbare patiënten met een langdurig zorgtraject klinisch worden behandeld. De patiënten verblijven in twee bungalows.

We gaan uit van herstelgerichte zorg en autonomie van de patiënt. We bieden zorg op maat.
Patiënten hebben naar eigen behoefte, voorkeuren en mogelijkheden, een dagprogramma. Zowel in groepsverband als individueel. Het team bestaat voornamelijk uit verpleegkundigen

Functie eisen

  • Je bent in het bezit van een agogische hbo-opleiding (MWD, SPH, Social Work), aangevuld met kennis ervaring op het gebied van psychiatrische ziektebeelden en psychische problematiek.
  • Je weet ongewenst en/of ontwrichtend gedrag te hanteren, kunt dit beïnvloeden en je kunt de-escalerend werken
  • Je werkt graag in een team en weet je collega’s te versterken, te inspireren en te motiveren
  • Je bent ontwikkelingsgericht, ondernemend, innovatief en gaat alleen voor de hoogste kwaliteit van zorg
  • Je kunt op je eigen handelen en teamprocessen reflecteren
  • Je biedt gastvrije en gepaste zorg aan je patiënten en hun naasten, met name in moeilijke situaties
  • Je bent tactvol en hebt overtuigingskracht
  • Je hebt affiniteit met activiteitenbegeleiding en kennis van creatieve handvaardigheidstechnieken

Inschaling

We bieden vooral een zeer interessante baan binnen de specialistische zorg. Je kunt rekenen op een goed salaris ( CAO FWG 45, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 3.135,-). Met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33% Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen en is er voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We bieden je in eerste instantie een jaarcontract . met uitzicht op een vast dienstverband. Maar boven alles bieden we je een uitdagende en afwisselende baan in een prettige en inspirerende  werkomgeving die je volop ruimte geeft om op vakinhoudelijk vlak te groeien. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie en jezelf te ontwikkelen.

Bijzonderheden

Solliciteren?

Dan zien wij graag jouw reactie tegemoet! Wij ontvangen jouw sollicitatiebrief met Curriculum Vitae graag!
Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Rita Versloot, psychiatrisch verpleegkundige 3, via telefoonnummer 088 - 9332327

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.

Type Vacature
Intern nummer 202014
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Warnsveld
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Verpleegkundige
Publicatiedatum 13-12-2019
Ingangsdatum 13-12-2019
Reageer voor 29-02-2020
Nummer 50138

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet