Agogisch Werkbegeleider besloten activiteitencentrum
Trajectum

Functieomschrijving

Weet jij als Agogisch Werkbegeleider je cliënten te motiveren? Dan zoeken wij jou!

Waar kom je te werken?
Je komt te werken binnen het activiteitencentrum op locatie Groot Hungerink. Groot Hungerink is een prachtig terrein waarop verschillende woningen staan waar we specialistische begeleiding bieden aan cliënten met een complexe en bijzondere hulpvraag. Vanwege de hardnekkigheid van de gedragsproblematiek krijgen de cliënten langdurig een specifieke bejegening aangewezen, die helpt voorkomen dat ze ontregeld raken en/of maatschappelijk ontsporen. Het activiteitencentrum bestaat uit meerdere afdelingen in zowel besloten als meer open setting. Jij gaat werken op de besloten afdelingen van het AC.

Wat ga je doen?
Als Agogisch Werkbegeleider binnen het besloten activiteitencentrum houd je je bezig met het ontwikkelen en aanbieden van een gedifferentieerd aanbod van activiteiten dat aansluit op de vaardigheden, interesses en ontwikkelingsmogelijkheden van de individuele cliënt. Je vult met je collega’s van het activiteitencentrum de op maat gesneden hulpvraag op het gebied van werk en activiteiten in. Dat doe je in afstemming met de cliënt zelf en het multidisciplinaire team om de cliënt heen. De activiteiten die je onderneemt zijn erop gericht om aansluiting te vinden bij de reguliere activiteitengroepen en/of de maatschappij.

Functie eisen

Wie ben jij?
Jij bent onze ideale kandidaat als je een stevige persoonlijkheid bent met een cliëntgerichte werkhouding, kunt inspelen op de hulpvraag van de individuele cliënt en een breed aanbod van activiteiten kunt aanbieden dat aansluit op de vaardigheden, interesses en ontwikkelingsmogelijkheden van de cliënt. Heb je daarnaast:

  • Minimaal een op de functiegerichte MBO-opleiding afgerond (bijv. SPW-4, MMZ);
  • Affiniteit met onze doelgroep SGLVB (Sterk Gedragsgestoord Lichtelijk Verstandelijk Beperkt);
  • Oog voor kwaliteit en afzet van producten mede in het kader van vitaliteit.

Dan komen we graag met jou in contact!

Inschaling

Wat bieden wij jou?

  • Een prettige werksfeer waarin humor, eigen initiatief en creativiteit worden gewaardeerd;
  • Een contract voor 28 uur per week voor in eerste instantie de duur van een jaar;
  • Een salarisinschaling volgens de cao Gehandicaptenzorg FWG 40;
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan een fietsplan, bedrijfsfitness en collectieve (zorg)verzekeringen.

Bijzonderheden

Meer weten of direct solliciteren?
René Brands, Teammanager, kan je alles vertellen over deze vacature. Hij is bereikbaar op telefoonnummer: 06-29181334. We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 26 maart a.s. via onze website: www.werkenbijtrajectum.nl

Type Vacature
Organisatie Trajectum
Locatie Trajectum, locatie Groot Hungerink, in Eefde
Postcode 7211AE
Stad Eefde
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij René Brands, Teammanager, 06-29181334
Functie(s) Agogisch hulpverlener
Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 09-03-2023
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 26-03-2023
Nummer 118455

Trajectum

Trajectum biedt behandeling en begeleiding aan mensen met een lichte verstandelijke beperking en onbegrepen, risicovol gedrag ((SG)LVG). Een gedeelte van onze cliënten heeft een forensische achtergrond. Onze locaties bevinden zich in het noorden en oosten van het land. De cliënten komen echter uit heel Nederland. Trajectum biedt iedere cliënt een op maat gesneden behandelings- en/of begeleidings – en/of activiteitenplan. Dit organiseren we in een keten van hulpverleningsvormen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan. Het zorgaanbod in de keten is zeer divers en varieert van strikt gesloten tot en met in de samenleving geïntegreerde woon – en werkvoorzieningen.

Meer over Trajectum