AIOS Psychiatrie
Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Binnen Mediant hebben we een vacature voor een

 

AIOS Psychiatrie 
 

 

De psychiateropleiding binnen Mediant

De opleiding tot psychiater van Mediant kenmerkt zich door een goed en flexibel opleidingsklimaat. Mediant is een middelgrote organisatie met korte lijnen. De opleiding is competentiegericht en volgens de principes van volwasseneneducatie. Specifieke aandacht wordt besteed aan de competentie samenwerking.
Tijdens de opleiding heb je mogelijkheid om in overleg met je opleider je eigen opleidingsroute te bepalen, uiteraard binnen de kaders van de opleiding tot psychiater. De opleiding duurt in principe 4,5 jaar. Op basis van eerdere ervaring en competentieniveau is verkorting van de opleiding mogelijk.

Functie eisen

Je bent een BIG-geregistreerd arts met aantoonbare affiniteit voor de psychiatrie. Je denkt overstijgend en bent samenwerkingsbereid en in staat te reflecteren. Wij verwachten van jou dat je leergierig bent en verantwoordelijkheid neemt voor jouw opleiding. Daarnaast heb je een flexibele en constructieve werkattitude. Tevens ben je in het bezit van een rijbewijs. 

Inschaling

Met de AIOS wordt voor de duur van de opleiding een leer-arbeidsovereenkomst aangegaan voor 38 uur per week. De arbeidsvoorwaarden en rechtspositie zijn conform de CAO-GGZ. De salarisschaal AIOS van de cao-GGZ is van toepassing met een minimum salaris van €3.550,89 en een maximum salaris van €5014,94 (salaristabellen d.d. januari 2019) op basis van 38-uurs aanstelling. De studiekosten inclusief leertherapie zijn voor rekening van Mediant. Wij bieden een baangarantie binnen onze instelling na het afronden van de opleiding. Het is mogelijk om tot aan de start van de opleiding een aanstelling als arts te krijgen binnen Mediant.

Bijzonderheden

Informatie
Meer informatie kun je opvragen bij Frederique Admiraal via fa.admiraal@mediant.nl 
Wil je meer informatie over de inhoud van de opleiding, dan kun je contact opnemen met Lia Verlinde, psychiater en opleider, bereikbaar via tel.nr. 06-38076200, aa.verlinde@mediant.nl.
Voor informatie over de procedure kun je terecht bij Eveline Biermans, staffunctionaris P&O, tel.nr. 053-4755559. Ben je benieuwd naar ervaringen van huidige AIOS? Kijk dan op: www.mediant.nl/psychiatervandetoekomst      

Sollicitaties
Ben je geïnteresseerd dan ontvangen we graag je brief en CV. Deze kun je sturen naar Mediant, stafafdeling P&O, t.a.v. Eveline Biermans, Postbus 775, 7500 AT Enschede of via de mail naar: vacatures@mediant.nl

Een kennismaking proberen we altijd snel te regelen. Mocht je eerst als anios willen werken, dan kan je ook reageren.

Type Vacature
Intern nummer 07.34/1.40 – 0554 EBS/fss
Organisatie Mediant, geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant Geestelijke Gezondheidszorg
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Uren van 38
Uren tot 38
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Functie(s) AIOS
Publicatiedatum 10-04-2018
Ingangsdatum 10-04-2018
Reageer voor 01-10-2020
Nummer 37925
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant, geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant, geestelijke gezondheidszorg