Aktiviteitentherapeut
ZGT

Functieomschrijving

De afdeling geriatrie bestaat uit een verpleegafdeling, een polikliniek en een consultatie team voor de hele kliniek. Met een multidisciplinair team van klinisch geriaters, specialist ouderengeneeskunde, arts-assistenten, consultatief geriatrisch verpleegkundigen, verpleegkundigen, aktiviteitentherapeuten, zorgassistenten, stagiaires, en paramedisch therapeuten werken we enthousiast aan het bieden van kwalitatief goede zorg aan kwetsbare ouderen.

Je verricht werkzaamheden binnen de gestelde wettelijke kaders en conform de richtlijnen van het multidisciplinair behandelteam. Je hecht waarde aan een gastvrije zorgverlening, waarin de begeleiding van de patiënt en zijn familie centraal staat.

Om onze doelstellingen te realiseren zoeken wij een enthousiaste en flexibele activiteitentherapeut met specifieke belangstelling om in multidisciplinair verband goede geriatrische zorg te bieden. Je wordt enthousiast van veranderingen en levert een bijdrage in de diagnostiek door observatie van cognitieve vaardigheden en gedrags- of stemmingsproblematiek. Het is voor jou een uitdaging om de patiënten te activeren. Je werk is zowel in groepsverband als individueel. Je geeft mondelinge of schriftelijke rapportages en participeert in relevante overlegvormen. Je bent bekend met methodisch en behandelingsgericht werken.

Functie eisen

  • Je hebt een op de activiteitentherapie gerichte opleiding op HBO niveau, bijv. SPH/Social Work of vaktherapie.
  • Je hebt kennis van geriatrische ziektebeelden en daarbij behorende problematiek van patiënten.
  • Je bent vindingrijk en gastvrij, je hebt een sterk observatievermogen en kunt je goed inleven in de situatie van een geriatrische patiënt.
  • Je hebt aantoonbare interesse en affiniteit met de geriatrische patiënt.
  • Als activiteitentherapeut zie je het als een uitdaging om een aandeel te leveren binnen nieuwe ontwikkelingen op de geriatrie.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.251,= (FWG 45-0) en maximaal 3.225,= (FWG 45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

De vacature wordt gelijktijdig zowel voor interne als voor externe kandidaten opengesteld. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang.

Je hoeft bij aanstelling niet voldoende beschermd te zijn tegen Hepatitis B, bij aanstelling krijg je een vaccinatie aangeboden.

Voorwaarde voor aanstelling is dat je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 01 oktober 2020. 

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jouw aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy-statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-314
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Erna Heuver, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoonnummer 088 708 3150.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 10-09-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-09-2020
Nummer 54676

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT