Algemeen coördinator MCC Klik
Medrie

Functieomschrijving

Ben je een verbinder? Zorg je voor een nieuwe impuls tot samenwerking tussen apothekers, specialisten en huisartsen in de regio Zwolle? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Algemeen coördinator MCC Klik

Per 1 december 2021 zoeken wij een nieuwe coördinator bij MCC Klik voor 6 uur per week.

(Voorkeur flexibele beschikbaarheid en tweewekelijks op donderdag)

Medisch Coördinerend Centrum (MCC) Klik heeft als doel om in regio Zwolle een goede samenwerking tussen de huisartsen, openbare apothekers, ziekenhuisapothekers en medisch specialisten van Isala te stimuleren én te onderhouden. Zij doet dit onder meer via het maken van de Zwolse werkafspraken tussen de eerste en tweede lijn en de implementatie daarvan via de Interlinestructuur (interactieve nascholing). MCC Klik wordt gecoördineerd door vier gedreven zorgprofessionals en secretaresses en wordt gefinancierd door Isala en medische specialisten, Medrie, apothekers en de deelnemers van Interline (huisartsen).

Jij als coördinator ziet een goede samenwerking tussen medisch specialisten en huisartsen als een belangrijke bron voor optimalisering van kwaliteit van zorg. Je bent een bevlogen ambassadeur die sparringspartner, coördinator, aanjager en verbinder kan zijn.

Wat ga je doen?

  • Je bevordert de samenwerking door verbeter- en knelpunten in de samenwerking te signaleren en zo te geleiden dat deze worden opgelost;
  • Je volgt interne en externe ontwikkelingen en ontplooit initiatieven met gebruikmaking van een relevant intern en extern netwerk;
  • Je geeft voorlichting over het belang van goede samenwerking aan nieuwe medische specialisten, arts-assistenten en coassistenten en de rol van MCC Klik hierin;
  • Je pakt diverse projecten op binnen ons werkveld.

Functie eisen

Wat heb je in huis?

  • Je werkt of hebt gewerkt als huisarts of specialist;
  • Je beschikt over een breed relevant netwerk, waar je gemakkelijk partijen met elkaar in contact brengt;
  • Vanuit de visie dat de patiënt centraal staat, ben je in staat om medisch specialisten en huisartsen te stimuleren vanuit gezamenlijk belang te denken en handelen;
  • Je bent geordend, vasthoudend en benaderbaar.

Inschaling

Dit bieden wij jou:

Je gaat aan de slag binnen een (klein) enthousiast team. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar via Medrie, met de intentie om te verlengen.

Bijzonderheden

Word jij onze nieuwe collega?

We ontvangen graag je motivatiebrief en cv! Reageren kan tot 4 oktober 2021 via de knop ‘Solliciteren’ op onze website.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Gwen Bosman, HR adviseur, via 06-82594340 (bereikbaar op dinsdag t/m vrijdag).

Meer informatie over de organisatie kun je vinden op www.medrie.nl en kijk voor meer informatie over MCC Klik op MCCKlik (mcc-klik.nl)

Voor deze functie werven wij gelijktijdig intern en extern. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

 

Type Vacature
Organisatie Medrie
Locatie Medrie in Zwolle
Postcode 8025BS
Stad Zwolle
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Procescoördinator
Publicatiedatum 14-09-2021
Reageer voor 04-10-2021
Nummer 71120
Doorsturen Bekijk PDF

Medrie

Maak kennis met Medrie Medrie werkt voor huisartsen! Wij initiëren, stimuleren en ondersteunen samenwerking voor huisartsen in het werkgebied van Medrie. Met elkaar dragen wij bij aan duurzame zorg en gezondheid. Wij signaleren kansen en helpen vernieuwingen te realiseren. Zo ondersteunen en versterken we de (verander) kracht in de regio. We jagen ontwikkelingen aan. En we doen er alles aan om de professionaliteit van de huisarts te laten schitteren. Medrie is de organisatie voor huisartsen in de regio’s Flevoland, Hardenberg en Zwolle die de huisartsenposten in deze regio’s organiseert en faciliteert. Daarnaast ondersteunt Medrie de zorg en chronisch zieke patiënten in de ketens zoals DM2, COPD en VRM, ouderenzorg, GGZ en Leefstijl. Medrie is een organisatie in ontwikkeling. Daadkracht, servicegerichtheid en betrokkenheid staan hoog in ons vaandel. We werken op dit moment aan het optimaliseren van onze processen, verbeteren van de managementinformatie, organiseren van zorg op de juiste plek met de ziekenhuizen, adviseren van dag praktijken over financiële vraagstukken en het implementeren en stimuleren van samenwerking in de wijk, zodat de organisatie en onze huisartsen optimaal gefaciliteerd en ondersteund worden.

Meer over Medrie

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures