Algemeen verpleegkundige
ZGT

Functieomschrijving

De AOA is een afdeling waar ongeplande patiënten van verschillende specialismen worden opgenomen. De afdeling is gericht op patiënten die met spoed opgenomen worden dan wel wachten op diagnostiek en het starten van behandeling. Patiënten verblijven maximaal 48 uur op de AOA vanwaar overplaatsing naar een andere verpleegafdeling kan plaatsvinden of men rechtstreeks naar huis gaat.

Als algemeen verpleegkundige ben je werkzaam op een dynamische afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de AOA. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je schakelt makkelijk tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen en goed omgaan met onvoorspelbare situaties.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige niveau 5. Je bent BIG geregistreerd en hebt minimaal één jaar recente werkervaring als algemeen verpleegkundige in het ziekenhuis. Je hebt ook affiniteit met snijdende specialismen en bent bereid alle diensten te draaien. Je dient je thuis te voelen in een dynamische omgeving met onvoorspelbare situaties. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je ziet een goede werkhouding en -instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdelingen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met plotselinge veranderingen in de zorg.

Je werkt zelfstandig in teamverband, beschikt over een flexibele instelling en bent leergierig en assertief. Gastvrijheid, representativiteit en een klantgerichte instelling naar zowel patiënt als andere hulpverleners zijn absoluut noodzakelijk evenals affiniteit met automatisering. Je vindt het niet vreemd om te reflecteren op werkhouding en gedrag en bent in staat hierover feedback te geven en te ontvangen.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.144,= (45-0) en maximaal € 3.072,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

Wij hebben deze vacature in- en extern geplaatst. Interne kandidaten hebben bij gebleken geschiktheid voorrang bij deze procedure. 

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op donderdag 28 februari 2019.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-AA021
Organisatie ZGT
Locatie ZGT Almelo
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Annemarie Visschedijk, unithoofd, kan je meer informatie geven over deze vacature, telefoon 06 12 96 89 81.
Functie(s) Verpleegkundige niveau 5
Publicatiedatum 08-02-2019
Reageer voor 21-02-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 43579
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2017.

Meer over ZGT