Algemeen verpleegkundige
ZGT

Functieomschrijving

Ben jij de coördinerend verpleegkundige bij wie patiëntenzorg op maat centraal staat? Lees dan snel verder want we zoeken jou!

Ziekenhuisgroep Twente (ZGT) is een ambitieus en zorginhoudelijk sterk algemeen opleidingsziekenhuis dat vanuit twee onderscheidende ziekenhuislocaties (Almelo en Hengelo), een breed zorgpakket biedt voor de Twentse patiënt. Daarmee heeft ons ziekenhuis een belangrijke functie in de regio, maar heeft het voor verschillende specialisaties ook een bovenregionale betekenis. Bijvoorbeeld op het gebied van specifieke oncologische zorg, diabetes en obesitas. ZGT heeft een topklinische ambitie en draagt bij aan betere zorg, door continue te werken aan verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.
Als verpleegkundige kom je te werken op de longafdeling binnen ZGT en maak je deel uit van een multidisciplinair team. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren en coördineren van de individuele verpleegkundige patiëntenzorg voor de (toegewezen) patiënten op de afdeling. Je bent het aanspreekpunt voor zowel patiënt als familie. De kwaliteit en continuïteit van het totale zorgverleningsproces rondom de patiënt wordt door jou bewaakt en gewaarborgd. Het uitvoeren van patiëntenzorg op maat staat bij jou dan ook centraal. Je schakelt met gemak tussen de diverse disciplines in ons ziekenhuis en je kunt in de hectiek prioriteiten stellen.

Functie eisen

Je bent in het bezit van een HBO-V diploma. Uiteraard ben je BIG geregistreerd en heb je affiniteit met het genoemde specialisme en ben je bereid alle diensten te draaien. Je dient je thuis te voelen in een dynamische omgeving. Je bent flexibel en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je toont verantwoordelijkheidsgevoel en bent bereid actief deel te nemen aan ontwikkeling op de afdeling. Je denkt kritisch mee over de ontwikkeling van de afdeling in het kader van topklinische zorg. Je ziet een goede werkhouding en instelling als voorwaarde voor kwaliteit. Je werkt conform de protocollen en procedures van de afdelingen. Je blijft op de hoogte van de ontwikkelingen in het vakgebied en kunt goed meebewegen met plotselinge veranderingen in de zorg.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.319,= (45-0) en maximaal € 3.322,= (45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband

Bijzonderheden

Het aantal arbeidsuren bedraagt gemiddeld 36 uur (100%) gemiddeld per week. Parttime werken is mogelijk, met een ondergrens van 32 uur (88,89%) gemiddeld per week.

De sollicitatiegesprekken vinden in overleg plaats.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van een vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 6
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Rob Leydekkers, tel. 088 708 3806
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 22-04-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 22-05-2021
Nummer 66570

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo.

Meer over ZGT