Algemeen verpleegkundigen
OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

Functieomschrijving

OCON Orthopedische kliniek is een zelfstandige kliniek binnen de muren van Ziekenhuisgroep Twente (ZGT). Een kliniek met veel specialistische ervaring in orthopedie, waar patiënten op een zeer gastvrije manier in een moderne omgeving worden behandeld.

In verband met ontwikkelingen binnen ons verpleegkundig team zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s!

Als verpleegkundige kom je te werken in een team dat bestaat uit een mix van jong & oud. Onze verpleegkundigen zijn professioneel, ambitieus, proactief, ervaren, gedreven, lief en geduldig.

Er wordt vakkundig en serieus gewerkt met maximale aandacht voor de patiënten. De samenwerking op de afdeling tussen de verschillende disciplines en met patiënten gaat gepaard met humor en gezelligheid.

Kan jij hier een bijdrage aan leveren en word je blij van innovatie(s), werk je vanuit je hart en ben je flexibel inzetbaar in alle diensten? Dan horen wij graag van je:

  • Je coördineert, initieert en realiseert de individuele, patiëntgerichte zorg.
  • Je coördineert de zorg en de organisatie daaromheen op de afdeling.

Functie eisen

Je bent in het bezit van het diploma verpleegkundige MBO-V of HBO-V en je hebt minimaal één jaar werkervaring, bij voorkeur op een afdeling chirurgie of orthopedie in het ziekenhuis.

Affiniteit met orthopedische patiënten is een must, ervaring in het werken met een digitaal dossier is een pre.

Denk jij binnen onze unieke organisatie te passen? Twijfel niet en stuur ons je CV en motivatie. Hierin lezen we graag terug wat jouw toegevoegde waarde zal zijn voor OCON als organisatie, voor onze patiënten en wat je komt brengen en hoopt te vinden binnen ons team.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 45 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.319,= (FWG45-0) en maximaal € 3.322,= (FWG 45-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

Voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitis B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 28 juni, tijd nader te bepalen.

Type Vacature
Intern nummer OC21-011
Organisatie OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)
Locatie OCON Orthopedische kliniek
Postcode 7555DL
Stad Hengelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Mevrouw H. Rodijk, procescoach klinische afdeling, telefoon 088 708 3749. Bereikbaar op maandag, dinsdag of donderdag.
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige niveau 4
Publicatiedatum 11-06-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 20-06-2021
Nummer 68957
Doorsturen Bekijk PDF

OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)

OCON staat voor Orthopedisch Centrum Oost Nederland. OCON is sinds 2010 een zelfstandige orthopedische kliniek binnen de ZGT Hengelo, ontstaan uit de maatschappen orthopedie en anesthesie. Organisatorisch en financieel opereert het OCON geheel zelfstandig, waardoor maximale ruimte ontstaat om de zorg voor de orthopedische patiënt optimaal in te richten. OCON is een jonge organisatie, met veel dynamiek en gedrevenheid die al veel veranderingen in de orthopedische zorg teweeg heeft gebracht. Bijvoorbeeld de invoering van rapid care, waardoor herstel bewezen sneller verloopt na een heup- of knieoperatie, het werken met dedicated teams binnen de OK’s, een moderne herstelafdeling OCON Care en eigen dagbehandeling en OK’s. Bij OCON zijn inmiddels 160 medewerkers werkzaam,waaronder 14 orthopeden en 9 anesthesisten. OCON biedt het totaalpakket aan orthopedische zorg. De orthopeden hebben allen hun subspecialisaties. Binnen dit totaalpakket zijn speerpunten vastgesteld: wervelkolomchirurgie, prothese-revisiechirurgie en sportorthopedie. OCON Sport, de sportpoli binnen OCON, is speciaal voor sporters met alle vragen, problemen of begeleiding op sportmedisch gebied. Daarnaast geven de sportartsen preventief advies en nemen zij sportkeuringen af. Door intensieve samenwerking met sportorthopeden en andere specialisten binnen de ZGT, waaronder chirurgen en radiologen kunnen sporters snel worden geholpen en wordt onnodig doorverwijzen voorkomen. Tenslotte is OCON Sport sinds kort gecertificeerd door de FSMI en daarmee een officiële sportmedische instelling.

Meer over OCON (Orthopedisch Centrum Oost-Nederland)